Időnyerő - Három forgatás is elég'

Roxfort az 1950-es években
 
HomeGy.I.K.CalendarKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Grey's Anatomy - The next doctor generation
Vas. Dec. 04, 2011 12:36 pm by Jade Shazza Greyback

» The Secert Circle
Szomb. Nov. 12, 2011 6:54 pm by Selene Ravenwood

» Staphanie Gold
Szomb. Okt. 08, 2011 4:09 pm by Selene Ravenwood

» A rengeteg széle
Szer. Szept. 21, 2011 5:42 pm by Holly Lea Hudson

» the best deceptions
Vas. Aug. 28, 2011 7:07 pm by Alaricus Carrow

» • • Twilight Diaries
Csüt. Aug. 18, 2011 3:07 pm by Hannah McCartney

» ~ Üres terem ~
Hétf. Aug. 15, 2011 7:27 pm by Wallace Williams

» Mystic Falls-i vámpír legenda
Hétf. Aug. 15, 2011 8:21 am by Vendég

» Barbara Ennvol
Vas. Aug. 14, 2011 3:33 pm by Alexis Cooper

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Hétf. Júl. 18, 2011 6:16 pm-kor volt itt.
Top posters
Celestyna J. Maes
 
Alexis Cooper
 
Lucia Develope
 
Sienna McAllister
 
Charlus Potter
 
Admin
 
Dorea Black
 
Aaron Snow
 
Heather Finnigan
 
Wallace Williams
 

Share | 
 

 Lucia Develope

Go down 
SzerzőÜzenet
Lucia Develope
Griffendéles diák
Griffendéles diák
Lucia Develope

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2011. Jul. 18.

TémanyitásTárgy: Lucia Develope    Hétf. Júl. 18, 2011 7:11 pm

[font=Georgia]
Lucia Develope
[i][b]
Név: Lucia Develope
Becenév:Luu, Lucia, Luci (lüszi)
Kor:4, évfolyam.
Születési dá1tum és hely: 1934. agusztus 19. London.
Származás:Félvér
Iskolai házad: Griffendil
Évfolyamod:
Pálcád: rózsafa 9 és fél hüvelyk véla haj
Foglalkozásod: Diák


Édesanyja: Rosabella Lotte /34/, él, a lány fő támogatója.
Édesapa:Jackson Develope/36/, él, apa-lánya kapcsolat nem lehet jobb mint az övék.
Testvér(ek):ifj. Jackson Develope/13/, él, veszekedéseken kívül nincs bajuk egymással.
Egyéb hozzátartozó(k):Amanda Develope/39/,él, vásárlás imádaton alapuló szép kapcsolat.


Kiara Heartrow - Daniel Develope
|
Amadna Develope, Jakcson Develope - Rosabella Lotte
|
Lucia Develope, Jackson Develope.

Körübelül így nézhet ki a tökéletes családom. Tökéletesnek nem vagyunk mondhatók, eléldegélünk Londonban, úgy 60-70 éve, vagyis a történelmünk él azóta itt.
Amanda nagynéni a világon a legszőkébb nő akit valaha is láttam. Tényleg szőke, és ha fogalmazhatok így. Imád vásárolni, de pasi téren sehogy sem áll, én adtam neki az ötletet, hogy a neki tetsző pasinak adjon szerelmi báitalt, hisz ő is varázsló megtudta volna csinálni, de azt mondta várja a nagy őt...ha ilyen sokáig várja, egyedül fog meghalni. A nagyszülőkről nem beszélnék, ők azok akik megboldogult nyugdíjas éveiket élik a muglik világában. Szüleim imádják egymást, ritkán veszekednek, és persze imádnak engem is, meg az öcsémet. Ő idegesít a legjobban, de a barátságunkban nem számít menyit téptük egymás haját éveken keresztül. Ő lesz a tanúm az esküvőmön, ha lesz...Hihetetlenüll szókimondó alak vagyok. AMi a szívemen az a számon. Bátorság? Van, nem is kicsi. Igaz, hogy becsukot szemmel futok bármilyen veszélyes dologba, a galamboktól írtózom. Most biztos azt kérdezitek: egy galambtól, hogy lehet félni? Úgy hogy egyszer megtámadott egy, én meg nem tudtam védekezni...így szép sem keletkezett a vállamnál. Szóval utálom a galambokat, de ez nek szokott megakadályozni, hogy megmentsek valakit, vagy megvédjek...de a kettő tök ugyanaz.
Az érzelmeimről szoktam másoknak beszélni? Soha, soha és...SOHA! Sajnos a szókimondás, nem az érzelmi témakörömhöz tartozik, így a lelkizést hanyagolni szoktam. Általában azt mondják jégszívű vagyok, de a barátaimmal mindent megosztok...nagy nehezen.


Magas, szőke, csinos. *Egoistán hangzik. - gondolja de megrántja a vállát tovább ír.* Nah szóval magasnak magas vagyok, hajam eredeti szőke, szemeim barnák, és a fiúk szerint csinos vagyok. Annak ellenére, hogy van egy angyalszárny alakú sebes, amit egy galambtól kaptam, de ezt már leírtam egyszer.Akár részletesen is, de hatalmas vonalakban is eltudnám mondani nektek, hogy milyen is vagyok. Csapjunk a lovak...illetve griffmadarak közé.
Születtem 1934. agusztus 19-én. Nem lehetett nagy szám amikor felsírtam, hisz az orvosaimnak mindennapi volt. Anyámnak nem biztos, tudtam, mert belülről én rugdostam 3 hónapon keresztül. Visszatérve, nem volt komplikáció a megérkezésemkor, így haza is mehettem pár nap után. Mivel még beszélni sem tudtam, és a szüleim nem értették a gügyögésemet, hiába való volt elmondani, hogy szerencsés vagyok, hogy ilyen szép családban nevelkedhetem. Ergo, nem is gügyögtem sokat. Harmadik élet évemnél kezdtem el beszélni. Szüleim azt hitték, hogy valamitől megijdetem, és azért nem beszélek, de hát nem volt semmi különösebb mondani valóm, akkor minek kellett volna megszólalnom. Na szóval, harmadik évemben beszéltem először, de egész mondatokat. Őseim megnyugodhattak, nem néma gyereket fognak felnevelni. Szerencsére szemfülesek az ősök, így észrevették, hogy apámtól örökölt varázserőm meg mutatkozott. Így kimaradt az óvoda, otthoni nevelésben volt részem, nem is kicsiben. Anyám nappal dolgozott, apám addig tanítgatott vigyázott rám, aztán csere volt, apa elment dolgozni, és anyu nevelt a mugli életre. Tudni illik, apa aranyvérű, anyu mugli, így én egy félvér vagyok. Dolgom titkolni, és felnőni. Könnyen fog menni. De vissza az eredeti történethez.
Iskolában nem voltam tökéletes. Barátkoztam fiúkkal lányokkal, tanultam...ha volt kedvem Így történt itt az eset, hogy a dogát egy varázslattal írtam meg, így lettem ötös. Vészhelyzet volt...matekból bukásra álltam, és egy 4-es diák mit tehet? Először varázsol, utána gondolkodik a következményeken. A szülők rájöttek. Leszidtak, két hét szoba fogság, aztán minden a régiben ment.
Ekkor született meg az öcsém. Jackson. Sűrű fekete haj, nagy szemek, idegesítő jellem. Egyszer megmentettem a fáról, mert én vagyok a nővérke nekem kell rá vigyázni...7 éves hülye gyerek volt. Most 13 éves és semmit sem változott. Ő a másik mugli a családban, és kissé irigy rám, hogy én kaptam varázserőt, ő meg nem.
-Bocsi öcsi ilyen az élet. - ezt szoktam neki mondani, amikor a fejemhez vágja a tényeket. 16 éves lettem, végre kicsikartam szüleimtől azt hogy a Roxfortba járjak. Apu is oda járt. Griffendéles volt, kviddics játékos. Büszke vagyok magamra, meg apára is. Talán én is olyan jó leszek mint ő...de ez tőlem függ.Itt bármit megoszthattok karakteretekről, amit máshová nem tudtatok besorolni.
*különleges képesség:varázsló vagyok, semmi különleges...csak egy kis abrakadabra és máris gilisztává változtatlak
*amit mindig magammal hordok:csak a legfontosabbak, szemceruza, rúzs, tükör, meg egy toll, ami aranyból készült, és bele van gravírozva a családfám, hogy mindig velem legyenek. És persze a varázspálcám, mindig nálam van.


-Nitroglicerin, lúg, LSD..VALAMI!- kiabáltam a szobámban. Szüleim feljöttek, hogy melyiket hozzák, mire egy dühödten eldobott párna volt a válaszom. Most olvasom, hogy a kedvenc sztárom koncertje elmarad, én pedig végelkeseredésben fogok kimúlni a szobámban. Hirtelen öcsém ront be a szobába.
-Lu, ha még egyszer meghallom az ordításod elköltözök, ezt nem lehet bírni! - fogja a fejét, ás az ágyra hanyatlott.
-Jack, most elvették a kedvem, és tudod, szívesen ordibálok, ha elmész miatta. - ördögi mosoly jelent meg az arcomon, máris megjött a kedvem egy kis...dögönyözéshez. Öcsémhez osontam, de ő figyelmes volt, felpattant és a szekrényemnél termett.
-Meg ne próbáld, tudod mi lesz a vége! - mondta mutató ujját felmutatva. Tudtam mit jelent. Ha megteszem, valamit nem fogok megtalálni holnap reggel a szobámban. Megadóan feltettem a kezem, hasalva lefeküdtem az ágyra, lapozgatni kezdtem az eheti varázslósztár lapjait. Jack elmormolt valamit, aztán csak ajtócsukódás volt. Véglegesen távozott a szobámból. Én sem töltöttem ott sok időt, átöltöztem, azonnal indultam a parkba találkozni a barátaimmal. Lerohantam a lépcsőn, egy egy puszi a szülőknek...el is tűntem. Sétám elvezetett egy elhagyatott rozsdás játszótérnél. Majd hirtelen...egy erős kéz berántott a bokorral benőtt ösvényre. Kiabálni akartam. Lefogta a számat, csitítgatott. Pár perc próbálkozás után elhallgattam.
-Na végre, hogy elcsendesedtél. Azt hittem sohasem fogod be! Most pedig jó kislány leszel, és eljössz velem hozzám. - morogta a tengermély hang. Komolyan...pot engem fogott ki, hogy molesztáljon? Nem volt elég, hogy nem lesz koncert, de még ezt is rám küldték. Áldom az eget, hogy varázsló vagyok, könnyű szerrel leszerelhetem. Nagy nehezen kiszabadultam a fogásából, és a pálcámat rászegeztem.
-Most meg akarsz bökdösni? - kérdezte nevetve, dühösen fújtattam egyet, majd elkiáltottam magam.
-Capitulatus - a pedofil, szatír vagy akármi elrepült. Jó messzire, én pedig haza hopponáltam. Már csak az lesz szép ha a Mágiaügyi Minisztérium előtt fogok állni mert lefegyvereztem a támadómat...


A hozzászólást Lucia Develope összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 19, 2011 8:24 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlus Potter
Admin/ Griffendéles diák
Admin/ Griffendéles diák
Charlus Potter

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Lucia Develope    Hétf. Júl. 18, 2011 7:27 pm

Nagyon szép előtörténet, nekem tetszett, így tehát ELFOGADLAK!


-----------------------------------------------------------

Annyi problémám lenne, hogy az elgépeléseket javítsd, és máris mehetsz játszani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Lucia Develope
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Időnyerő - Három forgatás is elég' :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek-
Ugrás: