Időnyerő - Három forgatás is elég'

Roxfort az 1950-es években
 
HomeGy.I.K.CalendarKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Grey's Anatomy - The next doctor generation
Vas. Dec. 04, 2011 12:36 pm by Jade Shazza Greyback

» The Secert Circle
Szomb. Nov. 12, 2011 6:54 pm by Selene Ravenwood

» Staphanie Gold
Szomb. Okt. 08, 2011 4:09 pm by Selene Ravenwood

» A rengeteg széle
Szer. Szept. 21, 2011 5:42 pm by Holly Lea Hudson

» the best deceptions
Vas. Aug. 28, 2011 7:07 pm by Alaricus Carrow

» • • Twilight Diaries
Csüt. Aug. 18, 2011 3:07 pm by Hannah McCartney

» ~ Üres terem ~
Hétf. Aug. 15, 2011 7:27 pm by Wallace Williams

» Mystic Falls-i vámpír legenda
Hétf. Aug. 15, 2011 8:21 am by Vendég

» Barbara Ennvol
Vas. Aug. 14, 2011 3:33 pm by Alexis Cooper

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Hétf. Júl. 18, 2011 6:16 pm-kor volt itt.
Top posters
Celestyna J. Maes
 
Alexis Cooper
 
Lucia Develope
 
Sienna McAllister
 
Charlus Potter
 
Admin
 
Dorea Black
 
Aaron Snow
 
Heather Finnigan
 
Wallace Williams
 

Share | 
 

 Selene Ravenwood

Go down 
SzerzőÜzenet
Selene Ravenwood
Admin/ Hollóhátas diák
Admin/ Hollóhátas diák
avatar

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2011. Jul. 14.
Age : 25
Tartózkodási hely : Bezárva egy elhagyatott toronyban, ami csak arra vár, hogy megtalálja a herceg és kiszabadítsa onnan.

TémanyitásTárgy: Selene Ravenwood   Szer. Júl. 27, 2011 4:14 pm

Selene Katherine Ravenwood


Név: Selene Katherine Ravenwood
Becenév: Sel, Selen, S [Mivel a Katherine-t nagyon kevesen ismerik, szinte senki sem tudja hogy így is hívják egyedül a családja hívja így]
Kor: 17
Születési dátum és hely: 1933. Augusztus 25. London
Származás:Aranyvér, ½ Véla
Iskolai házad: Hollóhát
Évfolyamod: Hetedév
Pálcád: 10,5 hüvelyk, fűzfa, vélahaj kombináció(a pálca)
Foglalkozásod: Diák, Iskola első, Fogó


Édesanyja:Crisella Moon, 42, Él, Átlagos anya-lánya viszony
Édesapa:Jackson Ravenwood, 50, Él, Nem a legjobb
Testvér(ek):-
Egyéb hozzátartozó(k): Latisha Moon, Nagymama, 84, Meghalt, Kiváló mivel minden, amit tud tőle tanulta.


A család történetét főként két ágra lehet visszavezetni. A Moon és a Ravenwood családéra.

A Moon család tagjai 90%-ban véla nők. A nagymamám és anyám egy bizonyos távolságból rokonok. Sajnos tökéletesen nem tudom, hogy hogyan de rokonok. Nagymamám színtiszta véla épp úgy, mint anyám. Én fél véla vagyok az ő águkat tekintve. Bár letagadhatnám, mivel a hajam egyáltalán nem szőke, mint ahogy az a vélákra jellemző.
A család neve főként a nők kinézetére utal, hiszen fehér bőri, világos szőke haj, és szépség, mely a hold fényével vetekszik az éjszakai égbolton.
Visszatérve a családra, a Moon család, nagy hírű ősi varázsló család, ahová nehéz vagy szinte lehetetlen beházasodni. Apámnak és a nagyapámnak nem kellett túl sokat dolgoznia ezen, hiszen őket a nagymamám és anyám csábította el mivel megtetszettek nekik a Ravenwood családra jellemző karizmatikus jellem és fess kiállás. Legalább is én így tudom.

A Ravenwood család, a ma egyik leggazdagabb varázsló családok egyike a világon. A Black, Potter, és Malfoy család után. A család, főként vegyes olyan értelemben, hogy bővelkedik fehér és fekete mágusokkal is. A családunk jelenlegi állását tekintve, fehér mágia felé húz. Fényűző családunk a családi kastélyban él, ami itt Angliában található.

A kastélyban a nagyapám és a nagyanyám is velünk él mindkét ágról bár két teljesen távoli részben a kastélyban.

A két család, azaz a Moon és a Ravenwood békességben él együtt, hiszen lányaik többsége előbb-utóbb a Ravenwood család valamelyik sarjának felesége lesz…
A legjobban a pókoktól fél, hiszen arachnofóbiás. Különösebben ezen kívül nem fél semmitől. Vakmerő és bátor, ám ravasz is egyszerre. Képes bárkit és bármit, letarolni a céljainak elérése érdekében. Kihasználni az embereket csak nagy ritkán szokta, de gyakran meg is bánja. A hideg megjelenés érző szívet zár maga mögé, hiszen csak azért játssza meg magát, hogy tudja, kik azok akik igazán közel akarnak férkőzni hozzá és megbecsülik barátságát. Könnyen ismerkedik, de nem követ el olyan hibát, hogy könnyen megbízik bárkiben, azt ki kell érdemelni. Jobb napjain, szeleburdi, és hiperaktív és szeretet túltengéses. Gyakran mosolyog, mivel a mosoly az, amivel az embereket a legkönnyebb levenni a lábukról. De fölöslegesen sosem mosolyog, általában közönyös arckifejezés ül ki az arcára. A mosolyok többsége őszinte mégis valami bujkál mögötte. Jellemét igazán sosem lehet kiismerni, mivel sosem enged magához igazán senkit annyira közel, hogy megismerje legféltettebb titkait…


Első pillantásra beképzelt, és hatalommániásnak tűnhet a megjelenése, ám csak egy picit kell jobban megismerni, hogy isten igazából nem ilyen. Öltözködése elegáns és divatos, Haja barna hátközépig érő, hullámos, melynek színe bűbájnak köszönhető, hiszen eredeti hajszíne szőke lenne [az eredeti természetes szőke színt egyedül otthon hagyja meg, hiszen ha megtudnák a szülei, hogy rejtegeti, és tagadja, dédnagyanyját ki is tagadnák érte…]. De tartózkodik attól, hogy dédnagyanyjára hasonlítson, aki kegyetlen boszorkány hírében állt az ő idejében. Szemei szintén barnák. Bőre enyhén barna. Magas 169 cm magas. A magas sarkú cipő az a kiegészítő, ami nélkül sehol sem jelenik meg kivéve, ha túrázni vagy kviddicsezni indul…1933-ban születtem, Angliában. Apám aranyvérű varázsló, anyám véla és aranyvérű boszorkány. Anyai ágon én is véla vagyok, bár csak fél véla. Kicsi koromtól, szerettem használni a „csábítás” képességét, ha meg akartam valamit szerezni. Néha emiatt megúsztam, azt hogy bajba keveredjek valami miatt, amit én követtem el. Elvégre a szép és meggyőző képességnek köszönhetően könnyen rávettem valakit, hogy vigye el helyettem a balhét. Egyke voltam ezért kicsit el is kényeztettek, de nem lettem szívtelen és kegyetlen, bár ha megköveteli, a helyzet tudok így is viselkedni, hiszen tökéletesen tudom kezelni az indulataimat. Legalábbis addig, amíg el nem kap, a hév egy fiú miatt mondjuk… Az idő gyorsan telt és én felcseperedtem. Sok történetet hallottam egy nőről, aki hasonlít rám, vagyis én rá. Ő volt az én üknagymamám, akire elvileg nagyon hasonlítok. Sajnos nem tudni mi lett vele. Eltűnt még nagyon fiatalon és hátra hagyta a családját, és nem került elő. Bizonyára meghalt. Azért mert ő kegyetlen boszorkány volt gyakran megjártam. Volt, hogy meg akartak ölni miatta, volt hogy olyanok köszöntek rám az utcán akiket életemben nem láttam még azelőtt. Kicsit zavart a tény, emiatt varázslattal változtattam meg a hajszínemet, az eredeti szőke hajszínről sötét barnára, hogy így kerüljem el a félreértéseket. Amióta a Roxfort tanulója vagyok még egyetlen egy diák sem látott szőkén. Egyedül a szüleim azok, akik szőkének látnak. Amikor otthon vagyok, bűbájt használok, arra, hogy a családtagjaim szőkének lássanak. Ha megtudnák, hogy letagadom, Vélaságomat és az üknagyanyám vagy kimet. Kitagadnának, és én ezt akarom a legkevésbé. Most is éppen a Roxfort felé utazom, hogy megkezdjem az utolsó évemet az iskola falai között. Egyedül vagyok, mint mindig. Talán idén nyitok az emberek felé, nem úgy mint eddig, lehet több emberrel fogok megismerkedni, mint eddig valaha…


*választott állat: Sparks - a családom tulajdonában több évszázados főnix madár
*különleges képesség: A vélák alapvető képessége mely, annyit jelent, hogy minden ember és a férfiak pedig fokozott vonzalmat éreznek iránta. Ám mivel csak fél véla arca nem torzul el, ha dühös lesz, viszont tűzgolyókat nyugodt szívvel tud dobálni bárkire.
Továbbá, bárkinek le tudja másolni a képességeit, ha egyszer hozzáért. Ezért bármilyen képességet tud másolni és megtartani vagy akár felidézni és újra használni annyi ideig ameddig szeretné.
*amit mindig magammal hordok: A pálcámat, az egyik táskámat, amiben apró bájitalok és könyvek sorakoznak minden eshetőségre, és a nagymamámtól megörökölt nyaklánc


A nemes családok évszázadok óta fogadásokat rendeztek nyáron, egy héttel a szülinapon előtt. Sosem értettem miért a szülinapom előtt, de annyira nem is foglalkoztatott. A Malfoy, Black, Potter és a Ravenwood család. Idén, is mint minden években kissé feszült volt a hangulat, hiszen a családok látszólag jól megvoltak ám a világhoz kapcsolódó nézeteik ellenkeztek. Az idei bál nálunk került megrendezésre azért már nagy volt a nyüzsgés Egy Finom nőies ruhában sétáltam a meleg nyári estén és mosolyogva nyugtáztam, hogy pár napon belül betöltöm a 17-et és elkezdem az utolsó évemet a Roxfortban. A hajamat a szél fújta, szokatlan szőke tincsek kószán kavarogtak a lágy szellőben. Leültem a parkban lévő szökőkút melletti pad egyikére. Ujjam közé csippentettem egy szőke tincset és csavargatni kezdtem. Jobb nekem ez így, itthon biztonságban vagyok, nyugtáztam, de azért valami furcsa volt a levegőben. A fehér ruha szinte világított az éjszakában. A következő pillanatban a bokorból egy alak lépett előre mosolyogva ám mikor megpillantott arca elsötétült. Hirtelen Dühtől vezérelve rontott nekem és a torkomnál fogva ragadt meg és egy nem messzi fához cipelt. Én fulladoztam és attól féltem, hogy eltörik a nyakam és itt végem. A férfi nem szólt semmit csak a szemembe bámult majd lekevert egy pofont.
- Te mocskos kurva – köpte a szavakat, lehelete alkohol és dohány szagú volt.
A következő pillanatban ismét felemelte a kezét, azt hittem megint megüt. Ám végigsimított az arcomon és kezét a dekoltázsomba csúsztatta és ott matatott tovább. Arcom elsötétült és nonverbálisan próbáltam megszerezni a pálcámat. De elmém annyira zavart volt, és félt, hogy nem sikerült. A férfi ismét megütött, amitől a földre rogytam majd hátrébb lépett és leguggolt elém.
- Szóval te vagy az – mondta dühösen, de mire felnéztem belém rúgott és én elterültem a fűben.
- Nem tudom, miről beszél – kiáltottam dühösen és éreztem, hogy a szám sarkából folydogálni kezd a vér. Letöröltem majd felálltam, nagy nehezen. De a férfi rúgásának ereje ezt inkább keserves szenvedéssé tette, mintsem gyors és ruganyos felállássá.
- Ne játszd nekem itt az ártatlant Saearah, tudod jól, hogy miről beszélek – mondta és ördögi mosoly csillant fel az arcán.
- Azt hiszem valamit nagyon eltévesztettél öregem, én nem Saearah vagyok hanem Selene – mondtam majd a pálcámért futottam és felkaptam.
Majd egy átkot küldtem rá, az elsőt, ami az eszembe jutott. A férfi kitért előle majd felnevetett és rám küldött egy Crutiatus átkot, amitől keserves sikoltás kíséretében rogytam össze. A férfi végül semlegesítette az átkot és letérdelt mellém. Kezét végighúzta az arcomon, majd beleszimatolt a levegőbe. Zavartan nézett ismét rám, majd megragadta a csuklómat és beleharapott. Egy pillanatig kábultan néztem majd a másik kezemmel a pálcám után matattam végül megtaláltam, és ráküldtem egy átkot, amitől egy távoli fának csapódott. Feltápászkodtam és el hopponáltam a helyszínről.
* * *
A férfi nehezen ocsúdott fel a történtekből. Nem értette, hogy ki volt az a lány, aki az imént szökött meg tőle. Hiszen kiköpött hasonmása volt annak a ribancnak aki tönkretette az életét és vérszívót, vagy ahogy mások hívták őket vámpírt csinált belőle. Bosszút akart állni a nőn, mivel tönkre tette az életét és elvette a családját. A lány… hogy is hívják? Selene… Teljesen úgy nézett ki, mint Saearah aki még anno átváltoztatta őt. Ki fogja deríteni valahogy, hogy mi köze, van a két nőnek egymáshoz. Suttogta még mindig ingerülten maga elé, majd felállt és elsietett…

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://beauxbatons.hungarianforum.net/
Celestyna J. Maes
Admin/Mardekáros diák
Admin/Mardekáros diák
avatar

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2011. Jul. 14.
Tartózkodási hely : Az ördög ölelésében

TémanyitásTárgy: Re: Selene Ravenwood   Szer. Júl. 27, 2011 4:20 pm

Selene,

Elolvastam az előtörténetedet. Nagyon tetszett, még akkor is, ha csak ilyen csekély betekintést is kaphattunk a múltadba. A példa szerepjátékodat élvezettel olvastam... csak egy kicsit, mintha Vámpír Naplók gyanús lett volna... Ettől függetlenül


ELFOGADVA

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Selene Ravenwood
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Időnyerő - Három forgatás is elég' :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek-
Ugrás: