Időnyerő - Három forgatás is elég'

Roxfort az 1950-es években
 
HomeGy.I.K.CalendarKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Grey's Anatomy - The next doctor generation
Vas. Dec. 04, 2011 12:36 pm by Jade Shazza Greyback

» The Secert Circle
Szomb. Nov. 12, 2011 6:54 pm by Selene Ravenwood

» Staphanie Gold
Szomb. Okt. 08, 2011 4:09 pm by Selene Ravenwood

» A rengeteg széle
Szer. Szept. 21, 2011 5:42 pm by Holly Lea Hudson

» the best deceptions
Vas. Aug. 28, 2011 7:07 pm by Alaricus Carrow

» • • Twilight Diaries
Csüt. Aug. 18, 2011 3:07 pm by Hannah McCartney

» ~ Üres terem ~
Hétf. Aug. 15, 2011 7:27 pm by Wallace Williams

» Mystic Falls-i vámpír legenda
Hétf. Aug. 15, 2011 8:21 am by Vendég

» Barbara Ennvol
Vas. Aug. 14, 2011 3:33 pm by Alexis Cooper

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Hétf. Júl. 18, 2011 6:16 pm-kor volt itt.
Top posters
Celestyna J. Maes
 
Alexis Cooper
 
Lucia Develope
 
Sienna McAllister
 
Charlus Potter
 
Admin
 
Dorea Black
 
Aaron Snow
 
Heather Finnigan
 
Wallace Williams
 

Share | 
 

 o°O°o° Holly Lea Hudson °o°O°o

Go down 
SzerzőÜzenet
Holly Lea Hudson
Hugrabugos diák
Hugrabugos diák
Holly Lea Hudson

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2011. Jul. 31.
Age : 26
Tartózkodási hely : Roxfort

TémanyitásTárgy: o°O°o° Holly Lea Hudson °o°O°o   Vas. Júl. 31, 2011 7:30 pm

Holly Lea Hudson

Név: Holly Lea Hudson
Becenév: Holly, Le, H, Lea
Kor: 17
Születési dátum és hely: 1933. December 8, London
Származás: Félvér
Iskolai házad: Hugrabug
Évfolyamod: 6
Pálcád: Bodza; Sárkány-szívizomhúr; 13 hüvelyk
Foglalkozásod: Diák


Édesanyja:Miranda Hudson/40/Még él/Nem éppen felhőtlen
Édesapa:Harry Hudson/30/Már nem él/Kimagaslóan jó volt.
Testvér(ek):
Egyéb hozzátartozó(k):Ella & Mortimer Marin/63 & 65 /Még élnek/Egyszerűen imádom őket és Ők is engem


Amit nem ír le az újság, na csak az létezik, közölni leginkább az elhallgatással lehet, cselekedni pedig a nem cselekvéssel.
Sokkal régebben kezdődött minden mint azt bárki is gondolta volna. A családom /halandó/ Mugli része egyszer nagyon régem már csatlakozott egy varázsló. Sok sok évvel azelőtt, hogy én megszülettem volna.
Valamikor az 1800 években történhetett meg az, hogy az akkori Drake családba benősülhetett egy Aranyvérű férfi. Ő volt az ükapám. Sokáig rejtegette ki is ő valójában, de ez nem igazán sikerült neki főleg miután megszülettek a gyerekek és némelyikuknek volt varázsereje némelyiküknek pedig nem. Különös okból kifolyólag az apa szülők és nagyszülők nem kaptak ebből a mesés ajándékból ami nekem és a családom már észének megadatott, de ez nem is zavarta őket, sőt kimondottan örültek neki, de amikor megtudták, hogy anyám Aranyvérű és valószínűleg én is rendelkezem majd varázserővel onnantól kezdve nem volt az a nagy egymáshoz járás és jaj de szeretünk titeket meghittség. Még édesapám halála után sem.............


Világ életemben öt olyan dolog volt amitől kimondottam irtóztam, mégpedig a Rovarok, Csúszó-mászók, Kudarc, Öregség és a Halál. A zene és a művészeti ágak az amiben kiemelkedően jó teljesítek. Szerintem olyen amit inkább kis próbáljak,nem nagyon van, de ha mégis tud valaki ilyesmiről az szóljon nyugodtan. Hobbi,Lássuk csak... talán a Varázs lényekkel való foglalkozás. Mindig vidám őszinte vagyok azokkal akikben megbízik, nagyon tudok szeretni, de ha valaki megbánt azzal kegyetlenül viselkedek. Hűséges típus vagyok mind a kapcsolataiban mind az ígéreteiben. Pörgő típus vagyok, aki imád bulizni de emellett a tanulás az első számú. Mindenem a varázslás. Nagyon céltudatos és soha meg nem hátráló személyiséggel rendelkezem. Ha kell ártatlan, védtelen kislány, olykor komoly felnőtt, hol pedig igazi végzet asszonyává változok...és ami a legfontosabb...sohasem tudhatod épp melyik énemmel állsz szemben...
Ezért nem egyszerű tőlem megszabadulni meg azért sem mert megdöbbentően makacs a természetem. Szeretek vásárolni, de azért csak bizonyos kereteken beül.
A barátaimmal mindig őszinte vagyok és még azt is megmondom ha valami nagyon nem tetszik. Nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok, nem túl egyszerű felidegesíteni, de ha egyszer sikerül, akkor ott kő kövön nem marad. Művészi hajlamokkal és határtalan képzelőerővel vagyok megáldva.


Szemeim meghatározhatatlan színűek, de mégis inkább szürkés mint barna és talán ettől ilyen figyelemfelkeltőek. Mindig gyönyörű szépen ragyognak, s úgy tudok velük nézni, mintha az ember veséjébe látnék. Szemöldököm szépen ívelt. Arcomra bájos vonások jellemzőek. Ajkam közepesen teltek. Tipikusan modell alkat vagyok a magam 165 cm-vel. Lábaim hosszúak, és formásak. Alakom véleményem szerint tökéletes. Hajam mindig is nagyon hosszú volt, ez most sincs ez másként körülbelül a hátam közepéig érhet. Csillogó természetes színben pompázik és az esetek többségében göndörtincsek keretezik arcom. Bőröm fehér és makulátlan, bársonyos tapintású. Járásom könnyed kecses. Egy darab tetoválásom van ami egy triquetra, ez egy ősi kelta szimbólum ami a bennem lakozó hármasságot hivatott jelölni. Ruhatáramban megtalálhatóak kisebb számban a farmerok és pólók de azokból is a divatosabb fajta, mint a csinos, nőies ruhák, a hozzájuk illő magas sarkú cipellők is. Amikor sminkkelem magam akkor a szemeimet fekete színnel festem, ami tökéletesen kiemeli őket.


Múlt: Az én életemről elég nehéz beszélni. Nagyon összetett és nem igazán vidám, de bízom a jó végekben és remélem, hogy az én történetem is jól fog végződni. Na de kezdjük az elején.

Születésemtől 5 éves koromig

Egy hideg téli napon, 1933. December 8-án. Londonban születtem.
A mi kis városkánk minden egyes lakója a hideggel küszködött és azzal, hogy hogyan jutnak el majd másnap a munkahelyükre, vagy éppen az iskolába, vagy kinek ahová kell. Kivéve egy családot, az enyémet. A nagy sürgés-forgás stimmel, de nem éppen az előbb felsoroltak miatt, hanem azért mert én megszülettem.
A család első és utolsó gyermeke ként születtem be a Hudson családba. Igazából azt nem tudom, hogy mennyire vártak, de az biztos, hogy szerettek. A legjobban mégis apa szeretett, valami miatt sokkal jobban ragaszkodott hozzám, mint a család többi tagja. Mondjuk ezt a szeretetet ki is érdemeltem: az apa volt az első szó amit kimondtam, együtt kerestük meg a húsvéti nyuszik rejtekhelyét. Apa kísért el az oviba, és mindig ő jött értem. Nagyon jó kislány voltam. Szót fogadtam a szüleimnek. Azt hittem, hogy enyém a világ legjobb családja egészen addig a tragikus napig, amikor édesapám meghalt. Elég nehéz beszélnem róla, de megpróbálom összefoglalni a történteket.
Alig múltam 5 éves, amikor apa kézenfogott és el akart vinni az állatkertbe. Imádtam ott lenni és ezt ő pontosan tudta. Aznap megígérte, hogy megsimogathatom az állatokat, amiket azelőtt sosem engedett. Nagyon izgatott és türelmetlen voltam. Arra kértem apát, hogy minél gyorsabban érjünk oda és ő mindent meg is tett ennek érdekében. Nagyon gyorsan száguldottunk az úton, de én meg mindíg azt kiabáltam, hogy gyorsabban-gyorsabban. Ő csak mosolygott és a gázra lépett. A többire már nem emlékszem. mert minden olyan gyorsan történt. Kisiklottunk az útról és egy oszlopnak ütköztünk.
Néhány napja már kórházban voltam, amikor magamhoz tértem. De senki sem volt bent nálam. A nővér elmesélte, hogy a balesetben apa meghalt és, hogy a családom holnap jön be meglátogatni. Hatalmas bűntudat kerített hatalmába. Magamat okoltam a haláláért és a dolgomat a többiek sem könnyítették meg. A hosszú lábadozásom alatt végig kemények és sivárak voltak velem, persze ez csak is az apukám gazdag és puccos családjára volt igaz, na meg persze anyára. Az anyai nagyszüleim akik aranyvérűek voltak, teljesen ugyan úgy foglalkoztak velem mint azelőtt, hiszen én voltam az egyetlen unokájuk, de ez mit sem segített azon, hogy egy hűvös és zord életbe kellett belecsöppennem. A törött bordáim, és a fejem nem fájt annyira mint a családom azon részének hűvössége. A pár hónapnyi kórházban töltött idő alatt a sebek begyógyultak, de azt nem tudtam elfelejteni, hogy miattam halt meg az, az ember akit a világon a mindennél jobban szerettem.

6 éves koromtól 15 éves koromig

A testi sérülés amit akkor szereztem hat éves koromra már mind elmúltak, de a lelki sebeim még mindig fájtak és ettől nem könnyű megszabadulni. Anya egyáltalán nem éreztette velem, hogy az én hibám, Sőt egyáltalán nem éreztetett velem semmit. Nem érdekelte, hogy mit csinálok, nem szólt bele a dolgaimba és ritkán beszélgettünk, amikor pedig nmégis az is inkább veszekedésbe torkolt mint beszélgetésbe. Hat évesen ez nagyon bántott, de most visszagondolva emiatt lettem talpraesett és ennek örülök. Na, de kanyarodjunk vissza a történetemhez.
Mire megkezdődött az iskola egy picivel jobban éreztem magam. Ez pedig annak volt köszönhető, hogy a nagyszüleim unszolására anyám megengedte, hogy hozzájuk költözhessek. Aztán az iskolába is hamar beilleszkedtem és barátokra találtam, akik feledtették velem a történteket. Iskola mellett jártam még énekelni és táncolni is.
A fiúk társaságát direkt kerültem. Ez valami fura dolog ami valószínűleg a traumám miatt alakulhatott ki bennem. Nem tudom, hogy miért, de hosszú ideig bennem volt.
Egyszer azonban, amikor már egyre jobban kezdtem rájönni arra, hogy valami nincs rendben velem. Sokkal több fura dolog történt mint kellett volna egy ilyen idős gyerekkel. Úgy is fogalmazhatnék, hogy természetfeletti. Így már egyre biztosabban kezdtem érezni azt, hogy a családom által olyan sokat emlegetett és annyira várt varázserőm egyre jobban kezd tudatára ébredni.
A tizenkettedik születésnapom után, pontosan iskola kezdés előtt a postaládánkba megérkezett egy titokzatos levél arról, hogy felvételt nyertem a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. El sem tudom mondani, hogy mennyire örültünk neki a nagyszüleimmel. Persze Anyát még ez sem érdekelte. Sokkal jobban lefoglalta a saját önsajnálata, mintsem örüljön egy szem gyermeke boldogságának. Úgyhogy a következő tanévet már itt kezdtem el.

16 éves koromtól napjainkig

Sok olyan emberrel kerültem össze akiről azt sem tudtam, hogy miért is álltam szóba velük, de néha kifejezetten jólesett velük szórakozni mert senkit nem tudtam igazán megszeretni.
Mindegy nem is ez számít igazán, hanem az, hogy itt vagyok és a barátok társaságában tölthetem el a további jó pár évemet, itt a Roxfortban, és kitudja, talán egyszer még rám is rámtalálhat a boldogság. Akár egy Varázsló akár egy Mugli személyében.


Itt bármit megoszthattok karakteretekről, amit máshová nem tudtatok besorolni.
*állat:
Egy gyönyörű Birman fajtájú macskám akit ÉJFÉL-nek hívnak a szemeit szegélyező fekete karikák miatt.
*amit mindig magammal hordok: Egy gyönyörű szép Swarovski kristály ékszer szett amit még az apukámtól kaptam a halála előtt. Ez az egy olyan dolog van amit mindenhová magammal viszek.


~ Welcome to New York ~

- Hééé – löktem meg egy kicsit és kacagva léptem utána egyet. Komolyan mondom ha így folytatódnak a dolgok akkor hosszú idő után ez lesz a legjobb estém. Azonkívül kedves dolog volt tőle, hogy kifizette a fogyasztásom. Nem hittem volna, hogy ennyi mindenre képes csak, hogy megkapjon tőlem valamit.
- Köszi szépen, mármint, hogy a számládra írattad a fogyasztásom. – néztem mosolyogva a szemébe.
Egyre jobban bejön nekem ez a srác, csak az a gáz, hogy az ilyen pasik mint ő is könnyen jönnek és könnyen mennek. Szóval még ha akarnám sem tudnám megtartani, pedig meglepően cuki.
- Talán??? Mi az, hogy talán? Egy estére csak egy megmentés jár? – tettem se a belőlem áradó kérdés egy kicsi részét.
Vicces dolog, hogy az ember egy pillanat alatt mennyire megtud változni. Főleg ha csajozásról vagy éppen a csajok esetében pasizásról van szó. Főleg ha egy kicsit többet ivott az illető a kelleténél. Miután Dex feltette a következő kérdését, egy igazán sürgető érzés tört rám.
- Az a helyzet, hogy egy rövidke időre eltűnök a mosdó környékére, de várj meg. Mindjárt jövök és utána mehetünk is. – mondtam Dexternek és a táskámmal a kezemben elindultam a mellékhelységek irányába.
Ahhoz képest, hogy az ilyen helyeken mennyien szoktak lenni főleg ha buli időszak van, ahhoz képest itt egy-két emberke lézengett csak. Úgyhogy gyorsan bementem a kicsit szűkös mosdóba és elintéztem minden szükségletem és még egy kicsit rendbe is szedtem magam. Egy kis szájfény és egy kis frizuraigazítás és már készen is voltam. Gyors léptekkel elindultam visszafelé Dex-hez amikor azonban a férfi mosdóból kilépő férfiba ütköztem.
- Bocsi csak egy ki…… - kezdtem bele a mentegetőzésbe, de mikor megláttam ki az „ismeretlen” férfi rögtön abba is hagytam, és sokkal inkább dühös mintsem mentegetőző lett a hangom.
- Te meg mégis mi a fészkes fenét keresel itt? Neked nem kellene New Yorkban lenned. Sokkal inkább a „kis barátnőcskéd” mellett lenne a helyed. – mondtam szinte kiabálva.
Régen történt, de Lucas jelenléte még akkor is felkavart, és ez ellen semmit nem tudtam tenni.
- Tudod mit, nem is érdekel. – mondtam még mindig túl hangosan és megpróbáltam kikerülni. Ekkor azonban elkapta a karom és nem akart elengedni. Amitől míg inkább dühös lettem és ebből kifolyólag kiabálni kezdtem vele.
- Engedj már el. Vedd tudomásul amit akkor mondtam azt még most is úgy gondolom és ez nem is fog megváltozni. - veszekedtem vele, majd kirántottam a karom a kezéből és gyors léptekkel visszamentem Dexterhez.
Talán a dühtől vagy csak szimplán úgy mindentől ami ma történt odaléptem Dex-hez és annak tudatában, hogy minden bizonnyal Lucas is látja, hevesen és gyorsan csókoltam meg az előttem álló srácot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexis Cooper
Admin/Mardekáros diák
Admin/Mardekáros diák
Alexis Cooper

Hozzászólások száma : 106
Join date : 2011. Jul. 14.
Tartózkodási hely : Roxfort; Mardekár

TémanyitásTárgy: Re: o°O°o° Holly Lea Hudson °o°O°o   Vas. Júl. 31, 2011 7:44 pm

Kedves Holly!
Előtörténeted Elfogadom!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ötletes és részletes karakterlapot hoztál össze. Nyomás játszani Smile

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
o°O°o° Holly Lea Hudson °o°O°o
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Időnyerő - Három forgatás is elég' :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek-
Ugrás: