Időnyerő - Három forgatás is elég'

Roxfort az 1950-es években
 
HomeGy.I.K.CalendarKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Grey's Anatomy - The next doctor generation
Vas. Dec. 04, 2011 12:36 pm by Jade Shazza Greyback

» The Secert Circle
Szomb. Nov. 12, 2011 6:54 pm by Selene Ravenwood

» Staphanie Gold
Szomb. Okt. 08, 2011 4:09 pm by Selene Ravenwood

» A rengeteg széle
Szer. Szept. 21, 2011 5:42 pm by Holly Lea Hudson

» the best deceptions
Vas. Aug. 28, 2011 7:07 pm by Alaricus Carrow

» • • Twilight Diaries
Csüt. Aug. 18, 2011 3:07 pm by Hannah McCartney

» ~ Üres terem ~
Hétf. Aug. 15, 2011 7:27 pm by Wallace Williams

» Mystic Falls-i vámpír legenda
Hétf. Aug. 15, 2011 8:21 am by Vendég

» Barbara Ennvol
Vas. Aug. 14, 2011 3:33 pm by Alexis Cooper

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Hétf. Júl. 18, 2011 6:16 pm-kor volt itt.
Top posters
Celestyna J. Maes
 
Alexis Cooper
 
Lucia Develope
 
Sienna McAllister
 
Charlus Potter
 
Admin
 
Dorea Black
 
Aaron Snow
 
Heather Finnigan
 
Wallace Williams
 

Share | 
 

 Roxforti tó, és környéke

Go down 
SzerzőÜzenet
Alexis Cooper
Admin/Mardekáros diák
Admin/Mardekáros diák
Alexis Cooper

Hozzászólások száma : 106
Join date : 2011. Jul. 14.
Tartózkodási hely : Roxfort; Mardekár

TémanyitásTárgy: Roxforti tó, és környéke   Pént. Júl. 15, 2011 4:08 pm

...

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hannah McCartney
Prefektus
Prefektus
Hannah McCartney

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2011. Jul. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Roxforti tó, és környéke   Kedd Júl. 19, 2011 10:14 am

&& Sienna

Reggel. A hűvös nyári levegő tökéletes volt ahhoz, hogy ne érezzem magam szörnyen a meleg miatt de ne is fagyjak halálra. Azt hiszem olyan pont tökéletes volt. Igaz felvettem egy hatalmas kötött olaj zöld pulóvert. A kedvencem volt. Olyan régi, kissé poros illata volt pedig többször volt már átmosva de már szinte magába szívta a fonál a por kissé ütős illatát, mégis imádtam. Meleg volt és kissé nagyobb mint én, épp, hogy nem passzolt rám tökéletes elfértem benne. 9 óra körül mozoghatott az idő s én kissé kómás voltam még de Fügét akartam megsétáltatni. Amint kiértünk a levegőre ő elkezdett rohanni apró lábain, jó párszor felbukott s gurult lefelé a kis dombon egészen a tó felé.
-Ne! Füge!- ordítottam fel szinte visítva miközben rohanni kezdtem a kutya után aki még mindig gurult, lábai néha-néha az ég felé meredtek amúgy a tó felé tartott. Hirtelen csattanás s az apró kutya a tó partján lubickolt.
Hajam a megnyugvástól szőkévé változott majd vissza eredeti színére. Az ütő megállt bennem nem is egy pillanatra. Olyan kicsi volt még ha tovább gurul a mélyebb részre nem, hogy megfullad de meg is eszik...kitudja mi van ebben a tóban sok örült legenda lebegte körül a Roxforti birtok összes kis helyét. Mégis mindenki a Tiltott rengetegtől félt. Elnéztem a tó másik oldalára, ott emelkedett a magasba a rengeteg fa. A büntető munkák gyakran történtek meg ott, főleg ha valami borzalmas csínyt követtek el a diákok. Szegények. Néha sajnáltam őket, pedig ők csak viccből raktak varangyot az amúgy is béka ellenes számmisztika tanár székére. Én az ilyenek miatt csak... könyvpakolást szoktam adni a könyvtárban, és ha lehet a tiltott részlegen.
Leültem a szépen kifaragott fa padra s fütyülve vártam, hogy a kis bulldog vissza térjen hozzám, és ne az iszapos undorító tó szélen csúszkáljon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sienna McAllister
Vámpír diák
Vámpír diák
Sienna McAllister

Hozzászólások száma : 48
Join date : 2011. Jul. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Roxforti tó, és környéke   Kedd Júl. 19, 2011 10:33 am

Aludtam én ma éjjel? Kétlem...az éhség annyira gyötrő volt, hogy kénytelen voltam valamiféle élelem után indulni. Mindezt persze teljesen ártatlanul, a szokásos módon. Elkapom, megidézem, eszek belőle és az útjára bocsájtom. Mindez annyira ártalmatlannak tűnt a régebbi cselekedeteimhez képest. Hajnali négykor aztán elhatároztam, hogy elég volt, nem tudok tovább tétlenül feküdni. Így hát elindultam kifelé, kóborlókat keresni de természetesen mindenki akkor gondolta úgy, hogy szabályt szegni hatalmas bűn. Így hát leültem az egyik ablakpárkányra és megvártam a reggelt. Egy harmadikos lány éppen reggeliről tért vissza amikor melléléptem. Rá kellett jönnöm, hogy a diákok valamiért félnek tőlem, persze nem mondhatom, hogy ok nélkül, de akkor is. Megvártam amíg egy kihaltabb folyosórészre és, és akkor megigéztem. Annyira éhes voltam, hogy szinte minden más elhalványult körülöttem, csak a vér gondolata járta át minden porcikámat. Megfogtam és elindultam vele kifelé a Tiltott rengeteg irányába. Lassan már délre járt az idő mire befejeztem a lánynak pedig semmi baja sem lett, a vérveszteségen kívül. A szemem ismét világos kék lett, szinte már világított és a bőröm is kapott egy kisebb színt, bár még így is igencsak kilógok a sorból. Úgy döntöttem, hogy az újult erőmmel futok egy kicsit, de nem emberi sebességben. Elindultam hát a tó felé, abban reménykedve, hogy mindenki már az ebédje előtt ül és nekiiramodtam. Kívülről talán csak egy összemosódott foltnak látszódhattam ám ekkor, megtorpantam, körülbelül egy méterre egy kószáló kis vöröskétől. Nagyon reménykedtem benne, hogy semmit nem vett észre a dologból, annyira figyeli a kis dögjét. Elfintorodok, majd emberi tempóban tovább haladok, el a pad mögött. A tekintetemet pedig végig a kis vöröske feje búbján. Ha rájön valamire, ha csak megszólal akkor nincs mese, meg kell idéznem, hogy szépen elfelejtse a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hannah McCartney
Prefektus
Prefektus
Hannah McCartney

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2011. Jul. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Roxforti tó, és környéke   Kedd Júl. 19, 2011 11:25 am

&& Sienna

Várok. Hogy mire azt nem tudom, de nyugodtan ülök egyik kezem pihent combomon a másikkal pedig vörös tincsimet fontam ujjam köré. Körbe néztem, egyenlőre senki. Reméltem is, hogy nem látta senki a kis mutatványomat. Az érzelmeim sokszor irányították a hajam színét. Sokszor fordult elő mikor apám ordibált velem s ideges lettem korom fekete lett a hajam ilyenkor csak még jobban üvöltött mint a sakál, hogy-hogy lehetek ilyen szemtelen, nevetlen kölyök, hogy nem bírom irányítani az érzelmeimet. Persze neki soha senki nem magyarázta el, hogy ez nem megy mindig úgy, hogy irányítod, mármint megy csak sok gyakorlást igényel. Én unalmasabb perceimben ezt próbálgattam de mégis van mikor elkap egy érzelem és más lesz a fejem. De most senki nem látott belőle semmit. Megnyugszom. Mosollyal arcomon nézem ahogy a kis dög kijön a vízből s el kezd fetrengeni a fűben.
Hirtelen egy nagyobb szellő csap meg, ezt Füge is megérzi és felpattantva a szellő forrásához egy szőke hajú mardekároshoz sétál. Kikerekedik szemem s csak remélni tudom, hogy nem a szörnyebbik fajta mardekáros az aki megeszi Fügét és engem is reggelire vagy hát lassan már ebédre. A kutya szaglászni kezdi s én csöndesen köszörülöm meg torkomat.
-Őőő...- nyögök fel miközben felállok. Basszus nagyobb mint én. Elmosolyodom s zöld íriszemet rá függesztem.
-Bocsi...még nevetlen kicsit.- mondom halkan miközben leguggolok, hogy magamhoz hívjam az állatot s felvegyem azt. Ő még motoszott kicsit a kezeim között valószínűleg minden álma az, hogy vissza tegyem a földre de makacsul fogtam. Nem akartam egy vitába vagy párbajba keveredni ami azt illeti. Tudtam milyenek a mardisok. Gonoooosz. Gonooosz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sienna McAllister
Vámpír diák
Vámpír diák
Sienna McAllister

Hozzászólások száma : 48
Join date : 2011. Jul. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Roxforti tó, és környéke   Kedd Júl. 19, 2011 12:20 pm

Még nem kezdett el kiabálni, nem látok a fején semmilyen csodálkozásra vagy megbotránkozásra utaló jelet. Remek. Ezek szerint még mindig olyan tökéletesen tudok időzíteni, mint máskor. Már éppen elmennék mellette amikor a kutyája a lábamat kezdi el szaglászni. Lassan lenézek a korcsra, majd vissza a lányra a tekintetemből pedig semmi jót nem lehet kivenni. Nem szoktam kiskutyákat öldösni, de abban a szent pillanatban amikor a nedves orra a hűvös bőrömhöz ért nem tartottam rossz ötletnek kilőni a kis korcsot a holdra. De ismételten visszafogtam magamat. Körbepillantottam, sehol senki. Ez a lány szerencsésnek mondhatja magát, hogy nem egy sötétebb pillanatomban találkozott velem. Rezzenéstelen arccal nézem végig, ahogy próbál valamit kipréselni azon a kis száján, miközben felveszi a kis ölebét megszabadítva engem egy igen kellemetlen tényezőtől, akár hálás is lehetnék...de az nem szokásom. Amint végigmér oldalra billentem a fejemet és én is ugyan ezt teszem, először diák szemmel, majd vadász szemmel. A tekintetem egy pillanatra megváltozik, de megálljt parancsolok az elkanászodó gondolataimnak. Talán valami egészen jó is kisülhet a dologból...ha jól taktikázok. De egyenlőre megmaradok a megközelíthetetlen hűvös dáma, egy csepp érdeklődéssel. A tekintetemet ismét a kutyára vezetem, majd színtelen hangon válaszolok a gyenge kezdésre.
-Akkor jobb lesz, ha megneveled...vagy bűvölsz neki egy pórázt.-
Baráti jó tanács egy kevésbé baráti embertől. A szeme még mindig kíváncsian ugyanakkor mégis üresen csillog teljesen érzelemmentes vagyok, kiürítem a gondolataimat.
-Melyik házat...khm...gazdagítod a narancs...akarom mondani vörös hajaddal.-
Ha tippelnem kellene, azt mondanám, Hollohát, vagy Hugrabug, semmiképen nem közénk tartozik, valamiért a Griffendél távol áll ettől a lánytól, de ez csak egy megérzés. A megérzéseim pedig nem szoktak cserben hagyni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Roxforti tó, és környéke   

Vissza az elejére Go down
 
Roxforti tó, és környéke
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Időnyerő - Három forgatás is elég' :: Roxfort :: Udvar-
Ugrás: