Időnyerő - Három forgatás is elég'

Roxfort az 1950-es években
 
HomeGy.I.K.CalendarKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Grey's Anatomy - The next doctor generation
Vas. Dec. 04, 2011 12:36 pm by Jade Shazza Greyback

» The Secert Circle
Szomb. Nov. 12, 2011 6:54 pm by Selene Ravenwood

» Staphanie Gold
Szomb. Okt. 08, 2011 4:09 pm by Selene Ravenwood

» A rengeteg széle
Szer. Szept. 21, 2011 5:42 pm by Holly Lea Hudson

» the best deceptions
Vas. Aug. 28, 2011 7:07 pm by Alaricus Carrow

» • • Twilight Diaries
Csüt. Aug. 18, 2011 3:07 pm by Hannah McCartney

» ~ Üres terem ~
Hétf. Aug. 15, 2011 7:27 pm by Wallace Williams

» Mystic Falls-i vámpír legenda
Hétf. Aug. 15, 2011 8:21 am by Vendég

» Barbara Ennvol
Vas. Aug. 14, 2011 3:33 pm by Alexis Cooper

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Hétf. Júl. 18, 2011 6:16 pm-kor volt itt.
Top posters
Celestyna J. Maes
 
Alexis Cooper
 
Lucia Develope
 
Sienna McAllister
 
Charlus Potter
 
Admin
 
Dorea Black
 
Aaron Snow
 
Heather Finnigan
 
Wallace Williams
 

Share | 
 

 Madam Puddifoot Kávézója

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2011. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Madam Puddifoot Kávézója   Csüt. Júl. 14, 2011 10:55 am

...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://idonyero.hungarianforum.com
Jackson Throw
Hugrabugos diák
Hugrabugos diák
Jackson Throw

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2011. Jul. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója   Vas. Júl. 24, 2011 12:32 pm

Sienna


Mai napom eddig tökéletes volt. Nem estem el, vertem volna be a fejem, nem kergettek meg a Mardekárosok, vagy egyáltalán bármi. Kijelentem, a napomat meg koronázom egy kávéval. Így hát, szerencsére feltűnés nélkül kimentem Roxmorts-ba, Madam Puddifoot-hoz. Szívélyesen fogadott mint mindig. A család jó barátja volt. Már szüleim is ide jártak, szóval én itt otthon vagyok.
Nem szívesen lettem volna az iskolában. Heather biztos robbangat, vagy Aaron gitározik Potter társaságában a folyosón. Itt mégis jobb volt mint ott.
Megkaptam a kávémat, mennyei volt.
-Nézzétek ki van itt! Két ballábas Throw! Reméljük, megint elesel a talárodban év elején. - jött el az asztalom mellett négy Mardekáros. Nem is tudtam, hogy még mindig emlékeznek az elsős esésemre. Szánalmas volt. Reméltem, hogy elfelejtik, még sem tették.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sienna McAllister
Vámpír diák
Vámpír diák
Sienna McAllister

Hozzászólások száma : 48
Join date : 2011. Jul. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója   Vas. Júl. 24, 2011 12:57 pm

Érdekesen kezdődött ez a nap annyi már szent. Semmihez de tényleg semmihez nem volt kedvem. Talán még mindig a nemrég történtek hatása alatt vagyok, de nem is akarok rá gondolni...leginkább soha többet. Pedig, talán örülnöm kellene, vagy nem is tudom. Minden annyira kavarog bennem, mintha tényleg annyi idős lennék mint amennyinek játszom magamat. Néha tényleg eljátszom a gondolattal milyen lenne, hogyha tényleg normális varázsló lennék, semmi vérivászat, semmi gyorsulás, semmi mocskos kapcsolat. Höhh, persze...nem szeretném az unalmas tinédzserek szánalmas mindennapjait élni, unalmas lenne és olyan halandókhoz való. Ezek a gondolatok keringenek a fejemben, ahogy sétálok végig a Roxmortshoz vezető úton, emberi tempóban. Nem egészen tudom, mit keresek itt, semmiképpen sem mondható beváráslókörútnak de még csak egészségügyi sétát sem tudok tenni, hiszen gyakorlatilag halott vagyok. Megvonom a vállamat és előveszem a szebbik arcomat, a szemem szinte világít, ami azt jelenti, hogy talán valaki ma jobb napomban talál. Ahogy tovább sétálok meglátok néhány háztársat amint bemennek Madam Puddifoot kávézójába és úgy döntök én is bemegyek, bár számomra semmi kikapcsolódást nem jelent a hely, de valamiért mégis ezt választottam. Úgy tűnhet, hogy egyszerre megyünk be, de ők észre sem vesznek, olyan ügyesen osonok mögöttük. Meglátok egy szerencsétlen Hugrásat is, a háztársak pedig szokás szerint szívatják. Nem tudom pontosan ki ez, de én is emlékszem arra a bizonyos esésre. Rávillantom a fogaimat majd elindulok a csürhe felé, egyenesen a társaság közepébe. Talán mégis megtalálom a kis szórakozást. Távolról talán csak annyit lehet látni, hogy a szemükbe nézve beszélek hozzájuk. A kis társaság hirtelen megfordul, majd mikor elérik a Hugrabugos fiú asztalát az egyik srác rálép a másik cipőjére, aki nagy jajdulás közepette elesik rá pedig a másik aki húzza magával a mögötte lévőt. Az egész nagyon mulatságos volt, pontosan úgy, ahogy elmondtam neki. Ők szitkozódva felkelnek én pedig hangosan röhögök rajtuk. Nem igazán értik, mi történt velük de vetnek rám egy szúrós pillantást és kimennek a kávézóból.
-Szerencsétlenek...-
Morgom úgy, a sárga srác hallja. Igen, az én művem volt, megigéztem őket, hogy csináljanak egy kis műsort. Máskor én is szívesen csúfolódnék a szerencsétlenen, de ez a nap nem az a nap. Háttal nekidőlök a pultnak és végignézek a helységen és úgy érzem elégtételt tettem, halványan vigyorgok, mulattat a dolog, ilyenkor mindig úgy érzem magamat mint valami Isten, imádom a képességeimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jackson Throw
Hugrabugos diák
Hugrabugos diák
Jackson Throw

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2011. Jul. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója   Vas. Júl. 24, 2011 1:48 pm

Sienna

Javítom magam. A mai nap, kezd egyree rosszabb lenni. A Mardekárosok ahogy meglátnak, mi jut az eszükbe? "Ő az, Throw, aki elnyalt a beosztásnál, mi van megint felfedeztél valamit a padlón?" Aztán ördögi kacaj, és eltűnnek.
De most mésképp történt, ők hasaltak el. A szemem láttára. Bejött egy szőke hajú lány, háztársuk lehetett, hisz a gonosz csillogást láttam az ő szemében is. Valamiről beszélhettek, nem tudom, inkább a kávémat fogyasztottam, amikor megtörtént az eset. Borulni kezdtek, szép sorjában, míg mind a padlón kötöttek ki. Akaratlanul is nevetni kezdtem. Ilyenkor mondom azt, hogy a fagyi visszanyal. Engem cikiznek, hogy elesek? Hát per pillanat nem én terültem el a székek lábánál.
Nevetésem szúrós pillantásokkal jutalmazták, majd eliszkoltak a helyszínről. A szőke hajú lány, morgott, értettem is mit. Nem szokásom egy Mardekárossal egyet értani, de most kivételt teszek. Nagyon is igaza volt. Szerencsétlenek, pont mint én.
Soha sem beszéltem egy ellenséggel igazán, bár ha a beszédhez tartozik, hogy azt üvöltöttem, hogy engedjetek el, akkor igen,váltottam már velük pár szót.
-Szerencsétlenek... - mondtam ki én is a szót, bár halk suttogás volt. Inkább tovább kávézgattam. Lányok társaságában nem is nagyon szoktam beszélni, inkább hallgatni, avagy fülig elpirulni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sienna McAllister
Vámpír diák
Vámpír diák
Sienna McAllister

Hozzászólások száma : 48
Join date : 2011. Jul. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója   Vas. Júl. 24, 2011 2:22 pm

Nem nézek rá a sárgára, mégis tökéletesen képben vagyok azt illetően mit csinál. Kár, hogy nem hallom a gondolatait, az lenne a csúcs. De hát, mindent nekem sem szabad. De érzem a kávéja gusztustalan illatát és érzem a vérét is. Aranyvérű...ennyit azért nem néznék ki egy Hugrabugosból és tessék, ilyenek is vannak még a világon. Amikor meghallom amit mond, a mosolyom kiszélesedik, de nem nézek rá, felesleges lenne. Nem értem miért pocsékolom itt az időmet, végül csak rendelek egy kávét és továbbra is ott maradok a pultnál de ezúttal hátat fordítok a kis szerencsétlennek. Kavargatom a kávét, teszem bele cukrot de a szaga akkor is csavarja az orromat, undorító. Közben serényen hallgatózom, a másik asztalnál egy párocska turbékol és bár a legtávolabbi legeldugottabb asztalt választották így is hallom amit mondanak. Megfordulok, csakhogy megnézzem őket, majd grimaszolok egyet. Aztán rájövök, hogyha már ilyen mélyre süllyedtem, az csak egy dolgot jelent. Unatkozom. Ami további néhány dolgot eredményez. Először is azt, hogy megszólítom az idegent.
-Bár nem voltam a beosztásnál...de biztos vicces lehetett.-
Egy hűvös mosollyal toldom meg az egészet, de ennyi nem, nem csúfolódok, nem teszek semmi megjegyzést. Hallgatok néhány másodpercig a tekintetemmel pedig kielemzem szerencsétlent. Tudnám úgy csinálni, hogy ne vegyen észre belőle semmit...de hagy szenvedjem egy kicsit amiért szereztem neki egy jó napot, valószínűleg nem is lesz több ilyen.
Majd a végén beletúrok a hajamba és felvonom a szemöldökömet. Van egy olyan érzésem, hogy ez a gyerek csak akkor tűnik ennyire masszívnak amikor ül, amúgy egy rakás szerencsétlenség. Nem lennék a helyébe, főleg így, hogy tudom mit veszíthetnék. Ezek a diákok még csak nem is sejtik, hogy egy olyan mint én így járkálhat közöttük, hiszen tökéletes álcám van. Kivéve persze Malfoy, mert ő ügyesebb volt, mint azt gondoltam volna. A gondolatra összepréselem a számat és megrázom a fejemet, nem szabad erre gondolnom, különben másodpercek alatt idegrohamot kapok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jackson Throw
Hugrabugos diák
Hugrabugos diák
Jackson Throw

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2011. Jul. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója   Vas. Júl. 24, 2011 3:01 pm

Sienna


Mai délutánomat, elrontotta pár diák, akiket látásból ismerek, de feldobta egy ismeretlen, mivel a szekálóim felnyalták azt a padlót, amit már én is megnéztem közelebbről.A szőkeség, vagy ismeretlen, vagyakár Anonymus nőben, eszembe jutatta a rémes emléket, vagy talán tetőzte...nem is tudom...
-Kössz, hogy emlékeztetsz rá, szép is volt amikor 700 diák és a tanári kar a Teszlek Süveggel egyetemben rajtam röhögött. - morogtam. Nem szerettem ha a szemembe, vagyis csak megjegyzéseket tesznek, hogy szerencsétlen vagyok. Saját magamat inkább két ballábas ön és köz vezsélyes szerencse hiányos embernek nevezem. De aki a vezetéknevemen szólít, annak nem vagyok szimpatikus, vagy csak unatkozik, és rajtam szeretne szórakozni.
-De, te hogy-hogy nem láttad a mutatványom? - sejlett fel bennem a kérdés. Hisz mindenki ott volt. Sajnos. De ha ő nem látta, bennem volt a remény, hogy voltak még páran akik kihagyták, vagy csak halottak róla, ahogy a pódiumon elhasaltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sienna McAllister
Vámpír diák
Vámpír diák
Sienna McAllister

Hozzászólások száma : 48
Join date : 2011. Jul. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója   Vas. Júl. 24, 2011 3:59 pm

Türelmesen kivárom amíg összeszedi magát annyira, hogy válaszra méltasson. Alig bírom visszafogni a mosolyomat, hiszen el tudom képzelni a jelenetet. Megalázó lehetett szegénynek és valószínűleg hatalmas törést szenvedhetett...de hát, ez nem az én dolog. Rám inkább csak az tartozik, hogy állati vicces kis jelenet volt és őszintén gondolom kár, hogy nem láttam. Azt hittem ennyiben is hagyjuk a dolgot, ám ekkor jön egy kérdés ami kicsit váratlanul ér. Gondolkodóba kell esnem, hogy most éppen mit hazudjak neki. Általában ezeket lerendezem egy könnyed kis hazugsággal, hiszen senkinek semmi köze ahhoz, hogy akkor éppen valahol messze voltam, valahol máshol, hiszen én akkor is ekkora voltam és így néztem ki. Belekortyolok a kávéba a kíváncsiság kedvéért, de elfintorodom. Valami borzalmas íze van, mintha a fekete földet kellene legyömöszölnöm a torkomon és nem is keveset. Ellököm magamtól a csészét a pulton, aztán megköszörülöm a torkomat. Kissé feltűnő volt, de akkor is undorító. Inkább megtámaszkodok magam mellett és válaszolok.
-Akkor még másik iskolába jártam.-
Megvonom a vállamat, majd szúrós szemmel a csészére nézek, majd vissza a névtelen srácra. Valójában, a neve teljesen lényegtelen, hiszen ahogy elnézem és amennyit megtudtam róla ő maga is teljesen lényegtelen srác, olyasvalaki akit előszeretettel csúfolnak és zaklatnak. Érdekes elméleten sora születik meg a fejemben a viselkedéséről és eszembe jut a számos könyv amit olvastam. Ha jobban belegondolok, egészen érdekes személyiség lehet, bár én mindig többet látok az emberekben mint ők egymásban, vagy épp kevesebbet mint kellene. Bonyolult dolog ez ráadásul teljesen elkanyarodtam a témától.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója   

Vissza az elejére Go down
 
Madam Puddifoot Kávézója
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Időnyerő - Három forgatás is elég' :: Roxfort környéke :: Roxmorts-
Ugrás: