Időnyerő - Három forgatás is elég'

Roxfort az 1950-es években
 
HomeGy.I.K.CalendarKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Grey's Anatomy - The next doctor generation
Vas. Dec. 04, 2011 12:36 pm by Jade Shazza Greyback

» The Secert Circle
Szomb. Nov. 12, 2011 6:54 pm by Selene Ravenwood

» Staphanie Gold
Szomb. Okt. 08, 2011 4:09 pm by Selene Ravenwood

» A rengeteg széle
Szer. Szept. 21, 2011 5:42 pm by Holly Lea Hudson

» the best deceptions
Vas. Aug. 28, 2011 7:07 pm by Alaricus Carrow

» • • Twilight Diaries
Csüt. Aug. 18, 2011 3:07 pm by Hannah McCartney

» ~ Üres terem ~
Hétf. Aug. 15, 2011 7:27 pm by Wallace Williams

» Mystic Falls-i vámpír legenda
Hétf. Aug. 15, 2011 8:21 am by Vendég

» Barbara Ennvol
Vas. Aug. 14, 2011 3:33 pm by Alexis Cooper

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Hétf. Júl. 18, 2011 6:16 pm-kor volt itt.
Top posters
Celestyna J. Maes
 
Alexis Cooper
 
Lucia Develope
 
Sienna McAllister
 
Charlus Potter
 
Admin
 
Dorea Black
 
Aaron Snow
 
Heather Finnigan
 
Wallace Williams
 

Share | 
 

 Szárnyas Vadkan

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2011. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Szárnyas Vadkan    Csüt. Júl. 14, 2011 10:57 am

...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://idonyero.hungarianforum.com
Celestyna J. Maes
Admin/Mardekáros diák
Admin/Mardekáros diák
avatar

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2011. Jul. 14.
Tartózkodási hely : Az ördög ölelésében

TémanyitásTárgy: Re: Szárnyas Vadkan    Csüt. Júl. 28, 2011 4:56 pm

Péntek. Azt hittem ennek a hétnek soha nem lesz vége, de rá kellett jönnöm, hogy néha még én is tévedhetek. Ha pedig ilyen kellemeset kell tévednem akkor örömmel vállalom. Ugyanis. Hétfőn - mikor máskor - az én édes, kedves szüleim, küldtek nekem egy levelet. Már csak azért is kell megemlítenem, hogy ennek a levélnek a kézhezvétele hétfő reggel történt, mert így át lehet érezni azt a szánalmat, amit a szüleim iránt érzek. Képesek voltak azzal indítani a második hetemet az iskolában, hogy bejelentették itt az ideje megismernem a jövendőbeli férjemet. Nagyon is tisztában voltak vele, hogy mennyire utálom a kötöttségeket és annak a gondolatát, hogy valaki valaha is birtokolni fog engem! Erre?! Erre egy levélben közlik velem, hogy nézd kicsim, már tizenöt éve választottunk neked férjet, de most már itt lesz az ideje tudomást szerezned róla. Kössz szépen. Arról már nem is teszek említést, hogy azon a nyomorult pergamenen Abraxas Malfoy neve állt. Malfoy! Egy Malfoy neve! Most nem kezdem el kifejteni Abraxas iránt táplált gyűlöletem mértékét és okait, különben holnapra se érnék le a Roxmortsba.
Észrevétlenül sikerült eljutnom az egyik alagútnak köszönhetően a Mézesfalásig, ahol az esti órák miatt már egy vendég sem kódorgott, hogy még vegyen magának egy kis cukrozott ananászt, vagy egyéb nyalánkságot. Péntek este lévén a fiatalok is inkább a Három Seprűben vagy a Szárnyas Vadkanban gyűltek össze, hogy kieresszék a gőzt, ami egy héten keresztül felgyülemlett bennük. Én is pontosan ezt fogom tenni, ugyanis Selene-el találkozót beszéltem meg fél nyolcra a Szárnyas Vadkan bejáratához. Muszáj volt beszélnem vele. Hiába került a Hollóhátba, a barátságunkon ez semmit nem változtatott, hiszen szerencsére Ő megmaradt az elveinél, és nem kezdte isteníteni a sárvérűeket és félvéreket. Még ha nyilvánosan nem is vállalta fel a "vér-mániát", ahogy a Griffendélesek nevezik berögződésünket. Megeresztettem egy apró félmosolyt magamnak, majd hangtalanul kitártam a csapóajtót a fejem felett, és ugyan így vissza is csuktam. A riasztót egy könnyed pálca intéssel elnémítottam, majd egy Alohomora után, már az őszi csípős hidegben áldogálltam az utca tömegében.
Kilazítottam köpenyemet, így láthatóvá téve a fűzős, enyhén kirívó ruhát, amibe testemet bújtattam. Magassarkúmban könnyed léptekkel suhantam végig az utcán, amíg nem értem el a Vadkan bejáratát, ahol már Selene várakozott rám. Ajkaimat barátságos mosolyra húztam, majd megöleltem barátnőmet.
- Jajj, el se hiszed mennyire szükségem volt erre a találkozásra - sóhajtottam halkan, majd elhúzódtam tőle, hogy láthassam arcát. - Amúgy szia - nevettem fel, mikor rájöttem, hogy a köszönésről meg is feledkeztem.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selene Ravenwood
Admin/ Hollóhátas diák
Admin/ Hollóhátas diák
avatar

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2011. Jul. 14.
Age : 25
Tartózkodási hely : Bezárva egy elhagyatott toronyban, ami csak arra vár, hogy megtalálja a herceg és kiszabadítsa onnan.

TémanyitásTárgy: Re: Szárnyas Vadkan    Csüt. Júl. 28, 2011 5:33 pm

Az idő, csípős és hideg volt. Alul öltözöttnek nevezhettem magamat. Csak egy vékony rövid mintás ruhában ácsorogtam a vadkan előtt. Annyi eszem azért volt, hogy egy csizmát felvettem bár ez sem volt túl hosszú. Az időjárás jeges volt, pedig még csak most kezdődött az ősz, hiszen szeptember eleje volt. Celestynára vártam, az egyetlen lány, aki kiskorú még is közel engedtem magamhoz. Habár a titkomat ő sem tudja. Jobb is, hiszen nem akarom belekeverni őt is ebbe az egészbe. Idén végzek az iskolával és felgöngyölöm az ügyet, mi is van köztem és az üknagyanyám között… Közben Celestyna felbukkant és megölelt. Hűvös nyugodtsággal meredtem rá majd megengedtem magamnak egy apró mosolyt.
– Szia – mondtam mosolyogva majd viszonoztam az ölelését. – Na ki vele mi az a nagy baj ami miatt képesek voltunk ilyen hidegben kijönni ide – mondjam majd körbepillantottam és egy apró tűzgömböt idéztem meg amitől késsé felmelegedtem.
Közelebb nyújtottam Cel-nek hadd melegedjen ő is kicsit. Majd végül visszahúztam és elmorzsoltam. Lassan kecses léptekkel indultam meg a Vadkan felé mellettem Celestynával. Így legalább nem néznek rá rossz szemmel. Ismertek már a helyen, mint a rossz pénzt. Hiába voltam Hollóhátas, tudtam éppen úgy Mardekáros, Hugrabuggos vagy akár Griffendélesként is viselkedni. Vérmániás sem voltam bár nem szerettem azokat a félvéreket és mugli születésűeket, akik azt hitték, azért mert nem teljesen varázslóvérűek sajnálni kell őket. Ezt utáltam bennük semmi mást. Beültünk az egyik sarokban a bőr kanapéra, ami körbeölelte a kerek asztalt, majd egy doboz vaníliás cigarettát halásztam elő a táskámból és rágyújtottam. Cel meglepetten pillantott rám. Mosolyognom kellett rajta.
- Már egy ideje dohányzom, bár főként kuriózum dohányokat szívok – mondtam majd felé nyújtottam az ízesített cigarettát. – Na, ki vele szöszi mi az ábra, mi az amiért meg kell fagynunk – nevettem majd intettem a csaposnak, hogy hozzon két szokásos melegítő forralt bort amit ha betérek ilyen időben mindig megiszom.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://beauxbatons.hungarianforum.net/
Celestyna J. Maes
Admin/Mardekáros diák
Admin/Mardekáros diák
avatar

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2011. Jul. 14.
Tartózkodási hely : Az ördög ölelésében

TémanyitásTárgy: Re: Szárnyas Vadkan    Csüt. Júl. 28, 2011 6:49 pm

Utáltam, hogy még nem voltam nagykorú és ezért mindig ilyen vizslató szemekkel kellett szembe találnom magam, ha valahova sötétedés után be akartam jutni. Ilyen alkalmakkor egy kicsit orroltam származásomra, hogy csak negyed vérig voltam Véla, és nem tudtam minden férfit levenni a lábáról. Nem mintha most panaszkodni szeretnék, mert nem lett volna éppen elég udvarlóm, csak néha jó lett volna megbabonázni az ilyen fekete alakokat, akik a szórakozóhelyek bejáratát őrizték. A másik dolog, hogy még nem töltöttem be tizenhetedik életévemet, ami után már hivítalosan is nagykorú boszorkánynak számítottam, de bizton állíthattam, hogy sokkal érettebben tudtam viselkedni, mint egyik-másik nagykorú varázsló. Még szerencse, hogy Selene már átlépte a tizenhét év küszöbét, és őt már kérdés nélkül engedték be ilyen helyekre.
- Inkább bent beszéljük ezt meg. Nincs kedvem itt ácsorogni, és főleg nem akarom, hogy bárki, akinek nem muszáj tudomást szerezzen erről az egész felfordulásról - montam színtelen hangon és vetettem egy sötét pillantást az ajtóban álló férfire, aki nem tetszését egyáltalán nem leplezve méregett engem. Rápillantottam a tűzgolyóra, amit Sel felém nyújtott, majd fintorogva elhúztam a számat. Hát persze, hogy ez is Malfoy-ra emlékeztetett, mivel pyromágusnak kellett születnie. Utálom a tüzet... legalábbis mióta ez kiderült. Na lépjünk túl a hisztérián.
Most sem történt másképp elégedetlenül ciccegve, kelletlenül kitárta előttünk az ajtót a fekete csuklyás alak, én pedig csak egy diadalmas vigyort villantottam felé.
- Csak nem? - pillantottam meglepetten a cigarettás doboz felé. Egyáltalán nem zavart, hogy Selene dohányzott, hiszen én már lassan másfél éve szívtam. Ez az aprócska, papír hengerbe csavart dohány az egyetlen olyan mugli találmány, amitől nem ráz ki a hideg, hacsak a származására gondolok. Kivételesen valaimit ők is képesek voltak egész jól kivételezni. Ez az "egész jól "tőlem hatalmas dícséretnek számít. - Valahogy éreztem, hogy nem leszek egydül ezzel a rossz szokásommal - húztam gunyoros vigyorra rózsaszín ajkaimat, majd elvettem Selen-től a cigarettát, majd beleszívtam és hosszan fújtam ki a plafon felé füstjét. Igazából nekem már mindegy volt az ízesítés, de mostanában citromos cigarettát bújtattam meg táskámban. Visszanyújtottam barátnőmnek a cigarettát, majd előhalásztam egyet saját dobozomból. Pár percig csak forgattam ujjaim között a szálat, aztán elgondolkozva szám sarkába biggyesztettem és meggyújtottam. - A szüleim megtalálták a jövendőbelimet - nyögtem ki lényegre törően, és lábaimat keresztbe tettem egymáson. - Találgass, ki fogja megkeseríteni az életem - néztem fel a lányra fintorogva, majd közelebb húztam magunkhoz az egyik hamutartót és belepöcköltöm a hamut. - A gondolattól is rosszul vagyok, hogy Én valaha férjhez megyek... - megborzongtam saját szavaimtól. Selnek illett tudni erről, hiszen még is csak a barátnőm volt. Az egyetlen, akit közel engedtem magamhoz. Mikor percek után sem kaptam választ fel nem tett kérdésemre, én válaszoltam neki. - Malfoy-hoz akarnak hozzá adni. Abraxashoz - halkítottam le hangomat, és éreztem, ahogy agyam ismét elködösül a dühtől. Régóta az első olyan téma volt, ami rettentően érzékenyen érintett. - Valakinek el kellett mondanom, eddig magamban tartottam... meg persze találkoztam Malfoy-jal, vele is megpróbáltam róla társalogni, de valahogy párbajba fulladt a bájcsevegésünk - horkantottam fel hitetlenkedve, nem túl nőiesen, majd hátra dőltem a kanapén és letüdőztem a beszívott füstöt. - Ezért hívtalak... - kezdtem el tanácstalanul rágcsálni alsó ajkamat.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selene Ravenwood
Admin/ Hollóhátas diák
Admin/ Hollóhátas diák
avatar

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2011. Jul. 14.
Age : 25
Tartózkodási hely : Bezárva egy elhagyatott toronyban, ami csak arra vár, hogy megtalálja a herceg és kiszabadítsa onnan.

TémanyitásTárgy: Re: Szárnyas Vadkan    Csüt. Júl. 28, 2011 7:14 pm

Türelmesen hallgatom Celestyna történetét és élete abszurd momentumait. Közben kihozzák a forralt bort és elnyomom a cigarettát a hamutálban.
- Malfoyék jó arcok. Apámék sokat spanolnak velük – használok, némi szleng kifejezést majd úgy döntök, nem ez a legalkalmasabb pillanat erre ezért inkább vissza veszek. – Igazából Abraxot ismerem kedves ember, bár néha nehéz kiigazodni rajta, bár személyes tapasztalatom inkább az unoka testvérével van – húzom el a számat és megrázom a fejemet, hogy kiverjem életem legnagyobb csalódásának maradványait fejemből.
Elkezdek matatni a táskámban, majd előhalászok egy doboz mangós cigarettát, általában két-három doboz van nálam, minden alkalomra egy. Meggyújtom, majd mélyen beszívom, a füstöt majd kifújom és megszólalok.
- Szóval férjhez mész, mert anyádék azt mondták. Kicsim, ez ilyen tudod milyen világban élünk – fintorodok el. Bár apámék sosem akartak, vagy kértek tőlem ilyet.
Bizonyára boldogok lennének, ha megházasodnék, de én valószínűleg aurórnak megyek, és egy csatában halok majd meg, vagy fene se tudja.
- És hogy tudok bármiben segíteni? – kérdezem zavartan közben arcát fürkészem. Elkeseredettség, csalódottság és megbántottság tükröződik, rajta amiket szinte alig láttam még tőle. Tényleg ki van akadva, ami nála azért ritka. – Egy pillanat – mondom, majd felállok és elsietek a bárpulthoz.
- Ted azonnal kérek két absinthot – mondom a férfinak, aki furcsán mered rám, hogy egy mugli alkoholt kérek, és hogy egyáltalán ismerem, de végül felém nyújtja a két poharat.
Ezért már biztos, hogy lecsuknak, hogy leitatok egy kiskorút, de most ez a legkevesebb. Visszasietek, majd betolom elé a poharat, amiben a sötét folyadékot furcsán méregeti.
- Nem nézni, lehúzni – adom ki az utasítást majd miután kezébe vette a poharat koccintunk és húzóra megisszuk a magas alkohol tartalmú italt. – Na, most már beszélhetünk is. – nevetek majd felveszem a hamutálról a cigit és beleszívok, majd újra rá figyelek.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://beauxbatons.hungarianforum.net/
Celestyna J. Maes
Admin/Mardekáros diák
Admin/Mardekáros diák
avatar

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2011. Jul. 14.
Tartózkodási hely : Az ördög ölelésében

TémanyitásTárgy: Re: Szárnyas Vadkan    Csüt. Júl. 28, 2011 8:06 pm

Én feleség. Én! Remélem Malfoyt felszerelik némi használatiutasítással is, mert hogy én senkivel nem fogok egy másodpercig sem együtt működni az egész biztos. Nem fogom magamtól kimondani az oltárnál az "igen"-t, nem fogok egy egész napig hófehér talárban feszíteni Malfoy oldalán és bűbájosan mosolyogni a vengédseregre, az pedig, hogy én elhálom vele azt a nászéjszakát, teljességgel lehetetlen. Ezt hétfőn már vele is közöltem. Erre meg képes volt annyit válaszolni, hogy mintha Ő rám vágyna. Mondhatom szép kilátások a jövőmre tekintve.
Lassan szívtam be a cigaretta füstjét, majd pöcköltem le végéről a hamut. Legszívesebben kinyírtam volna Malfoyt, hogy még véletlenül se kelljen megköttetnie ennek a házasságnak. Néhány percig hitetlenkedve visszatartottam a füstöt, és csak Selene mondata után fújtam ki.
- Nagyszerű, szóval haverkodjak össze a szőke seggfejjel meg a családjával. Mert ők jófejek - morogtam kelletlenül, majd dühödten elnyomtam a csikket és a tartóból egy újabb szálat húztam elő. - Derrick... szerintem ő valahogy mindenkinek belepofátlankodik az életébe - kacagtam fel epésen, és számhoz emeltem a füstölgő cigarettát. - Még nem is meséltem neked, hogy pár hete Derrick és Én, kicsit közelebbi kapcsolatba kerültünk. Ne szépítsük a dolgot, lefeküdtem vele. Csak mire a drága felébredt az egyik tanteremben, eltüntettem a pálcáját és a ruháit is - csóváltam meg fejem az emlék hatására. Egy Malfoy besétált a csapdámba. - Kénytelen volt Ádám kosztümben visszaslattyogni a klubhelyiségbe. Ott persze mindenki ujjal mutogatott rá, hogy milyen szerencsétlenül járt. Amelyik pasi meztelenül, pálca nélkül sétál a folyosón reggel, az az én művem. Valahogy már védjegyemmé vált ez a kis csínytevés - kacsintottam barátnőmre, majd érdeklődve fordultam felé, hátha elmeséli mi is volt pontosan közte és Derrick között. Mostanában túl keveset beszéltünk, így túl sok mindenről maradtunk le a másik életével kapcsolatban.
- Mi volt köztetek? - kérdezek rá kertelés nélkül és szaggatottan kifújom a füstöt.
- Várj, hogy is fogalmazott anyám? - gondolkodok el hangosan. - Egy Malfoy asszonya leszek. És ezt most képzeld el úgy, hogy olyan hangon mondja, mintha maga Merlin látna vendégül egy életen át - ráz ki a hideg miközben egy fancsali grimaszba torzul arcom. - Malfoy gondjaira leszek bízva... uralkodni fog felettem. Én meg? Egy senki leszek, miután férjhez adtak. Egy elnyomott nő. Aki gyereket érted Te ezt? - kérdezem bizonytalanul, mert soha nem állt szándékomban ilyen jövőt írni magamnak. - Mert én nem... - néztem ahogy a pulthoz sétált, majd amíg valamit rendelt, én feljebb csúsztam a kényelmes kanapén és kiengedtem hajam miközben lefejtettem vállamról a méregzöld köppenyt. Néztem, ahogy visszatér két pohárral a kezében, majd az egyiket felém tolja. Alkohol. Hát igen, pontosan ez kell nekem. Valami, ami lehetőleg teljesen tönkre teszi az agysejteimet. Valamint a memóriámat. El akarok felejtkezni az egészről.
- Segíteni? Sel, ha Malfoy defektes, és nem képes gyereket csinálni nekem az esküvőt követő két évben, mind a ketten fájdalmas kínok között fogunk meghalni... nem kapjuk meg az örökségünket, a nevünket kitörlik a csaláfából, és megszűnünk létezni az egész világ számára - magyaráztam emeltebb hangon, majd gondolkodás nélkül emeltem számhoz az alkoholt. Kivételesen semmit nem kérdeztem, csak tettem, amit Sel mondott. Nem kellett volna ilyen gyorsan lehúznom az alkoholt. Végigmarta a nyelőcsövem, és heves köhögő görcs tört rám.
- Látom segédkezel, hogy fuccsba menjen anyámék terve és még idő előtt elteszel láb alól. Mi a franc volt ez? - kérdeztem könnyeimmel küszködve. Életemben nem ittam még ilyen borzalmas italt.
- Édeske, én eddig is azt tettem... - nevettem fel kissé oldottabban, és már nem éreztem, hogy belülről remegnék a dühtől. - Csak ilyen átlátszó mérget iszunk ezentúl, egészen lenyugtatott - vigyorogtam barátnőmre, és szemeim máris élénkebben csillogtak. Nem szabadna innom. Nagyon nem.


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selene Ravenwood
Admin/ Hollóhátas diák
Admin/ Hollóhátas diák
avatar

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2011. Jul. 14.
Age : 25
Tartózkodási hely : Bezárva egy elhagyatott toronyban, ami csak arra vár, hogy megtalálja a herceg és kiszabadítsa onnan.

TémanyitásTárgy: Re: Szárnyas Vadkan    Pént. Júl. 29, 2011 9:43 am

Hallgatom, ahogy a lány fecseg, közben néha bólintok vagy a forralt borába kortyolok. Meglepődtem, hogy kijelentette lefeküdt Derrickel. Azért még is csak kiskorú, vagyis én meg se szólalok a vén szűzies vélalány. Ez se jobb, úgyhogy inkább csendben maradok. Felnevetek, mikor elmeséli mit csinált veleé és titkon örülök is neki, hogy végre kapott egy nagy pofont az egója, hiszen a bárkit megkapatok és meg is kapok mentalitása kiábrándító…
- Semmi lényeges – terelem a kényes kérdést, bár nem tudom, miért érzem még ennyi év után is kényesnek. – Szóval ha Malfoy feleség vagy akkor olyan mintha az istenhez mennél hozzá? Ugyan kérem ez hülyeség – magyarázom, bár tudom, hogy Celestyna is éppen ugyanezen a véleményen van.
Aztán beszél arról, hogy mi van akkor, ha nem lesz gyerekük és elveszíti mindenét. Ezt az egyet sosem értettem, miért számít mindig csak a vagyon, a vagyon, és a vagyon. Én egész jól meglennék nélküle… Lehet, hiányozna az, amit addig megtehettem, de hozzá lehetne szokni. Sok mindenkinek sikerült, nem önszántából, nekik mért nem sikerülne.
- Malfoy biztos nem defektes, megfektetett pá boszorkát, és volt, akit fel is csinált csak elvetette a csaj, szóval ne parázz így nem veszted el a vagyonod. Bár egyszerűbb lenne, ha hozzánk házasodnál be. Az unokatesóm jó arc, ha minden igaz utolsó évét velünk fogja tölteni a Roxfortban, mivel átiratkozik a Dumstrangból, mert ide költözik a családja – ecsetelem a tényeket közben eszembe jut Nate arca, aki még mindig a leggonoszabb és legjobb fel unokaöcs a világon.
Kedveltem a srácot hol ilyen, hol olyan tudott lenni… Remélem, valamelyik normális házba kerül.. A Griffendélben vagy a Mardekárban tudnám elképzelni a srácot, bár a két ház ellentéte egymásnak Nate egyesíti mindkettőt. Igazából Griffdekárosnak kéne lennie, hogy tökéletesen el tudjon helyezkedni az iskolában.
- Absinth – mondtam kurtán majd elnevettem magam, ahogy kicsit fulladozik. Aztán tovább beszélt és a pia gyorsan hozta a kívánt hatást feloldódott, és megeredt a nyelve, nem volt kimért sem távolságtartó, csak egy kis tini lány, aki kétségbe van esve. Néha jó volt ilyen természetesnek is látni…
- Ha gondolod, majd bemutatlak Nate-nek – mondtam mosolyogva, majd előhalásztam egy újabb szálat a vaníliás cigarettából és meggyújtottam.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://beauxbatons.hungarianforum.net/
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Szárnyas Vadkan    

Vissza az elejére Go down
 
Szárnyas Vadkan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Időnyerő - Három forgatás is elég' :: Roxfort környéke :: Roxmorts-
Ugrás: