Időnyerő - Három forgatás is elég'

Roxfort az 1950-es években
 
HomeGy.I.K.CalendarKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Grey's Anatomy - The next doctor generation
Vas. Dec. 04, 2011 12:36 pm by Jade Shazza Greyback

» The Secert Circle
Szomb. Nov. 12, 2011 6:54 pm by Selene Ravenwood

» Staphanie Gold
Szomb. Okt. 08, 2011 4:09 pm by Selene Ravenwood

» A rengeteg széle
Szer. Szept. 21, 2011 5:42 pm by Holly Lea Hudson

» the best deceptions
Vas. Aug. 28, 2011 7:07 pm by Alaricus Carrow

» • • Twilight Diaries
Csüt. Aug. 18, 2011 3:07 pm by Hannah McCartney

» ~ Üres terem ~
Hétf. Aug. 15, 2011 7:27 pm by Wallace Williams

» Mystic Falls-i vámpír legenda
Hétf. Aug. 15, 2011 8:21 am by Vendég

» Barbara Ennvol
Vas. Aug. 14, 2011 3:33 pm by Alexis Cooper

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Hétf. Júl. 18, 2011 6:16 pm-kor volt itt.
Top posters
Celestyna J. Maes
 
Alexis Cooper
 
Lucia Develope
 
Sienna McAllister
 
Charlus Potter
 
Admin
 
Dorea Black
 
Aaron Snow
 
Heather Finnigan
 
Wallace Williams
 

Share | 
 

 Malfoy kúria

Go down 
SzerzőÜzenet
Abraxas Malfoy
Mardekáros diák
Mardekáros diák
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2011. Jul. 21.

TémanyitásTárgy: Malfoy kúria   Vas. Júl. 31, 2011 9:04 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abraxas Malfoy
Mardekáros diák
Mardekáros diák
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2011. Jul. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Malfoy kúria   Vas. Júl. 31, 2011 9:20 pm

Az a kevés itthon töltött idő sem telhet el normálisan. Milyen világ ez? Nem csinálhatom azt amit akarok, nem olvashatok, nem rajzolhatok de még a szobalányokkal sem tudok egy jót szórakozni mert anyám azóta baszogat amióta felkeltem. Mondjuk, nem reggel keltem ez tény de attól még nem kellene kikergetni a világból. Egy pálcaintéssel beengedtem a déli napfényt a szobába a takarómon pedig már ott várt az üzenet.
Ma este bál lesz, Maesék is jönnek ne késs és viselkedj.
Micsoda kedves és figyelmes anyám van. Imádom a családomat említettem már? Rögtön összegyűrtem a pergament és messzire hajítottam a szobába, hogy még csak ne is lássam. Utána még egy órát fetrengtem, majd amikor idejét éreztem felkelni megtettem. Amikor felöltöztem és leérem épp vége volt az ebédnek. Figyeltem, hogyan készülnek az estére. A házimanók és a szolgálók egyaránt fel s alá rohangáltak én pedig nem győztem őket kikerülni, pedig én vagyok itthon! Ez mélységes felháborodást keltett bennem, annyira, hogy "véletlenül" kivertem az egyik kezéből a tálcát ami csörömpölve hullott a földre a tartalma pedig félig rá, félig pedig a többiekre ömlött. Én meg jót röhögtem rajta és elindultam le a konyhába, hogy valami reggeli féleség után nézzek. A délután gyorsan telt és mire észbe kaptam, már itt volt az este. Micsoda borzalom lesz a mai este. Csak ötven ember hivatalos, közölte velem az anyám én meg toltam rá egy amolyan: "Bassza meg mennyi?!" fejet majd durcásan elvonultam készülődni. A tükör előtt még fintorogtam egy sort, hiszen nem akarom az én "drága" asszonykámra pazarolni az időmet, bőven elég lesz majd életem hátralevő részében őt nézni. De hát a gazdag varázslócsaládok már csak ilyenek, imádják fitogtatni amijük van és a vérük után a második legfontosabb dolog az életükbe a társadalmi hovatartozásuk. Mondjuk, ezzel én is így vagyok de akkor is...
Persze, elkéstem, a szüleim baromi rondán néztek rám én pedig se szó se beszéd melléjük álltam és köszöntöttem az érkezőket, mert én kedves olvasó ennyire kedves lény vagyok. Csak a nevetésed közepette nehogy a padlón köss ki. Anyám arcán megjelent a várakozás pírja. Alig várta, hogy Maesék megjöjjenek, hiszen nagyon jó barátságban vannak Celestynat pedig egyenesen ajnározza. Bár csak én legalább egy kicsit el tudnám viselni. Könnyebb lenne az életem, egy kicsivel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Celestyna J. Maes
Admin/Mardekáros diák
Admin/Mardekáros diák
avatar

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2011. Jul. 14.
Tartózkodási hely : Az ördög ölelésében

TémanyitásTárgy: Re: Malfoy kúria   Vas. Júl. 31, 2011 11:18 pm

- Anya nem érzem jól magam - sétáltam le tizenegykor kúriánk széles márvány lépcsőjén, majd a fölszintre érve megcéloztam anyám dolgozó szobáját. Amennyire csak színészi vonatkozásaim engedték, hangomat lehalkítottam és próbáltam minél rekedtesebben bezélni, miközben arcizmaimat próbáltam a lehető leginkább ellazítani. Arcomra felvittem egy rakat világos púdert, hogy az átlagos sápadtságát tovább fokozzam fehér bőrömnek. Szemeim köré egy leheltnyi lila szemhéjfestéket vittem fel, hajamat pedig a lehető legjobban összekócoltam. Én valóban mindent megtettem annak érdekében, hogy ma ne kelljen megjelennem Malfoyéknál. Már csak anyámon és az együttérzésén múlik, hogy megúszom-e az esti pukedlizést és bájcsevejt.
Lassú és ingatag léptekkel haladtam a hófehér dolgozószobáig, ahol anyám kedvenc hintaszékében ülve éppen valamiféle papírokat olvasott. Hajrá Celestyna, rajtad a varázsvilág szeme. Gondolatban még válon is ütögettem magam.
- Jó reggelt, kincsem. Mi történt? - kérdezte anyám lágy és végtelenül bársonyos hangján. Hihetetlen, hogy egy pillanatra sem nézett fel az istenverte papírokból. Hát ezért sminkelgettem magam már háromnegyed órája?
- Anya, én rosszul érzem magam - nyöszörögtem elhaló hangon, és betelepedtem a mályva szín plüss fotelba, amiben általában csak én ültem. Ez az én helyem volt, ha itt kellett ülnöm ebben az átokverte szobában, aminek majdnem minden négyzetcentimétere hófehér volt. Gyűlöltem a fehér színt, mindig úgy éreztem, hogy túl sok titkom van ahhoz, hogy megmaradjak egy fehérre meszelt helyiségben. A fehér falak igaz mondásra késztették az embert. Pontosan ezért bámultam meredten a hallt, aminek faburkolatú padlózata valamelyest nyugtatólag hatott rám.
- Fáj valamid? Nem szedted be valamelyik vitaminodat? - Most azokra gondol, amiket megetetek a macskáival? Mert akkor már évek óta egyetlen szemet sem vettem be. - Hányingered van? Szédülsz? Kívánsz valami olyat, amit ezelőtt még soha? - sorolta anyám a terhesség három legszembetűnőbb jelét. De én inkább tünetnek nevezném őket.
- Anya, nem vagyok terhes - jelentettem ki határozottan. Talán túl határozottan is, mert anyám már fejét csóválva lépett az íróasztalához és szedett elő törlőkendőt, hogy aztán elkezdje letörölni a sminket arcomról.
- Anyaaaaa - hisztériáztam volna, de két keze közé fogtam államat és eltűntette rólam a festék maradványokat. Megbolondulok. Hát öt perc alatt hazavágta, amivel háromnegyed órát ügyeskedtem?
- Pedig hidd el én is jobban örültem volna, ha úgy mehetünk Malfoyékhoz, hogy már a hasadban van a pici Abraxas - magyarázta anyám és közben szélesen mosolygott. Megdöbbentő volt, hogy itt mindenki ennyire beleélte magát ebbe a rohadt esküvősdibe, kivéve engem. Még apám is esküvői meghívókat válogat!
- De ha még nincs baba, majd lesz. Ugye Te és Abraxas már...
- Anya nem! - sikkantottam fel ijedten mielőtt még befejezhette volna kérdését. - Nem, nem, nem... és nem! - dobbantottam idegesen lábammal, majd visszarohantam szobámba.

Nem sikerült meggyőznöm anyámat, hiába volt a három órás hiszti indulás előtt, most itt állok a Malfoy kúria teraszán, apámba karolva és várom, hogy anyám is ideérjen, akinek valamiféle sürgős elintézni valója akadt még ideérkezésünk előtt.
- Apa, nem megyünk haza? Túl sokan vannak, és mostanában képzeld el tömegiszonyom van. Borzalmas, mert ha túl sok ember vesz körül, elájulok és pánik roham tör rám - magyaráztam kétségbeesetten, ugyanis megláttam anyámat felénk közeledni.
- Ájultál már el nagy tömegben? Lettél már rosszul?
- Nem, még de...
- Akkor most sem fog megtörténni. Indulás kicsim, a jövendőbelid már biztosan alig várja, hogy találkozzatok.
Oh, hogy apámnak miért kell mindig mindent ennyire gyorsan lerendeznie. Miért nem húzhattuk az időt. Tényleg, mindjárt elájulok és akkor talán hazavisznek. Nem, még a végén megfázok. Ez az aprócska ruha, amit választottam egyébként sem mondható éppen egy meleg viseletnek ezen hűvös estén.
Mivel anyámék már elindultak befelé, nekem is követnem kellett őket. Megemeltem ruhám alját, kitűrtem egy göndör hajtincset arcomból, és megpróbáltam bájos mosolyt erőltetni arcomra. Hát ez már is lefagyott róla, amint szembe találtam magam Abraxasszal. Önkéntelenül is anyám kérdése jutott eszembe. Oké, most hogy csak Ő látja én kifordulok és elhúzok innen. Nem tehetem.
Pukedlizve köszöntöttem Mr és Mrs Malfoy-t, majd egy gyilkos pillantást küldtem Abraxas felé.
- Vedd úgy, hogy ez volt a köszönés - rebegtettem meg pilláimat. Egy kívülálló azt hitte, hogy éppen kedves szavakat intézek felé, de Ő és én tökéletesen hallhattuk, hogy szavaimat a düh itatta át.


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abraxas Malfoy
Mardekáros diák
Mardekáros diák
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2011. Jul. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Malfoy kúria   Kedd Aug. 02, 2011 9:06 pm

Láthatóan nagyon untam a dolgot, nézelődtem, mélyeket sóhajtoztam, és felhördültem minden egyes beérkező vendégre. De a legnagyobb nyögés akkor hagyta el a számat amikor megláttam az ajtóban Maeséket.
-Ez lesz a ma este csúcsa.-
Mondom gúnyosan miközben zsebre vágom a kezemet a plafont bámulom és közben a sarkamból a talpamra teszem a súlyt. Az ősökkel még nem lenne bajom, de a kettőjük között megjelenik maga a megtestesült gonosz, Celestyna. A szememben megjelennek az apró lángok, mintha a szemem egy tükör lenne. Amikor az anyám észreveszi, hogy kezd szó szerint felforrósodni a helyzet megszorítja a karomat én pedig megrázom a fejemet és minden újra normálisnak tűnik. Addigra persze ők is ideérnek, én pedig felveszem a tökéletes műmosolyomat, kezet rázok az apjával az anyjának kézcsókkal köszönöm, mikor pedig Cellhez érek csak lenézően fintorgok egyet. Hogy akarhatnak hozzám adni egy harmadosztályú fruskát aki még csak nem is néz ki jól? Bár ez a ruha igencsak jól áll neki, de akkor is.
-Vedd úgy, hogy ez meg az enyém.-
Ejtek egy elragadó mosolyt, miközben az ujjamat alig láthatóan végighúzom a fedetlen hátán, hát persze, hogy égető élményben lesz része. De ezt rajtunk kívül senki nem látja. Hacsak Miss Maes fel nem sikkant mint egy óvodás és viseli el a következményeket. Tudom, hogy gyűlöli a tüzet, pontosan ezért szeretek vele annyira szórakozni és ez csak egy volt a sok trükköm közül.
-Miért nem mentek ki sétálni a kertbe Celestynaval drágám.-
Az anyám a legszebb mosolyát vette elő a kérdéshez de a szemében látom a mélységes dühöt. Ezek szerint észrevette az előbbi kis trükkömet. Következik egy gyors szemforgatás, majd, meglököm a vállammal Cellt és amikor már elmennék mellette a kezemmel megragadom a karját és elhúzom a kijárat felé. Kicsit gyorsítok a tempón, hátha nem áll olyan biztosan a tűsarkain, mint ahogy mutatja, majd magam elé tessékelem amikor kiérünk az ajtón. Gyönyörű látvány tárul a szemünk elé, mint mindig. A sok bűbájnak és fáradozásnak köszönhetően a világ csodájára járhatna a megannyi fénynek és díszítésnek. Még egy dolog, amiben a Malfoyok utánozhatatlanok, hát persze. Mindez engem persze egy kicsit sem izgat fel, az egész totál csicsás és kikészülök ettől az egésztől-
-Na gyerünk.-
Mondom neki szárazon, majd hajszálnyival óvatosabban meglököm mint az előbb és lesétálunk a lépcsőn be a kertbe. Mikor már elég távol kerültünk a zajokból megállok az egyik ablak alatt előveszem a cigimet és egy csettintéssel meggyújtom és egy mosollyal díjazom a trükkömet, ezt soha nem tudom megunni.
-Nem voltál elég jó színésznő ahhoz, hogy otthon maradhass mi?-
Gúnyos vigyor jelenik meg az arcomon miközben a számhoz emelem a cigimet. Szórakoztat a gondolat, hogy vajon milyen hisztit csaphatott otthon és mennyit kellett vele a szüleinek bajlódnia mire felvette ezt a csicsás ruhát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Malfoy kúria   

Vissza az elejére Go down
 
Malfoy kúria
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Időnyerő - Három forgatás is elég' :: Roxfort környéke :: Lakónegyed-
Ugrás: